Carmen Tănase, dezvăluiri incredibile despre Nicoleta Luciu: „Ieșeau francezii din cafenele cu gurile căscate”

Ultima actualizare:

Carmen Tănase și Nicoleta Luciu au trăit momente cu totul deosebite în timpul filmărilor serialelor „Inima de Țigan” și „Regina”. Cele două au jucat rolurile de mamă și fiică în mega producțiile care au bucurat milioane de români și de care toată țara își aduce aminte cu bucurie. Recent, Nicoleta a împlinit 44 de ani, iar Carmen Tănase i-a transmis un mesaj deosebit și a făcut dezvăluiri incredibile.

Carmen Tănase, dezvăluiri incredibile despre Nicoleta Luciu
Carmen Tănase, dezvăluiri incredibile despre Nicoleta Luciu

Carmen Tănase, dezvăluiri incredibile despre Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a împlinit 44 de ani pe data de 12 septembrie. Deși s-a retras de mult din lumea actoriei pentru a se dedica familiei, vedeta a rămas în relații speciale cu foștii colegi de platou. Cea cu care are o relație cu totul deosebită este Carmen Tănase, alături de care a jucat mulți ani la rând. Pe vremea când apărea în „Inima de Țigan” și „Regina”, Nicoleta Luciu era de o frumusețe rară și toată țara o iubea, mai ales pentru personajul său pasional pe care l-a interpretat cu multă dedicare, Roza. De-a lungul timpului, starurile din cele două producții au dezvăluit că filmările pentru seriale au fost adevărate plăceri și niște experiențe de neuitat. Cu ocazia zilei de naștere a Nicoletei, Carmen Tănase a dezvăluit că francezii erau absolut fascinați de frumusețea Nicoletei pe vremea când filmau în Paris.

Aici eram în Paris. Filmam pe străzi. Și ne deplasam de colo-colo. Atât era de frumoasă și spectaculoasă Nicoleta Luciu că ieșeau francezii din cafenele cu gurile căscate. Făr mișto, nu e figură de stil. Să-mi trăiești fericită, fata mea și să te bucuri de copiii tăi strașnici. Te iubește mămica!”, i-a transmis Carmen Tănase Nicoletei pe rețelele de socializare.

Mesajul emoționant al lui Carmen Tănase pentru Nicoleta Luciu, FOTO: InstaStory
Mesajul emoționant al lui Carmen Tănase pentru Nicoleta Luciu, FOTO: InstaStory

Totodată, în urmă cu ceva timp, marea actriță a dezvăluit în cadrul unui podcast că regretă nespus că Nicoleta s-a lăsat de meserie pentru ar fi avut un viitor strălucit în domeniul artei. Asta în condiițile încare vedeta nici măcar nu a urmat o facultate în acest sens. Era talent pur!

„Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei neapărat să faci performanță, poți și fără școală. Nicoleta în «Inimă de țigan» și în «Regina» a făcut. Erau momente când noi ne uitam cu gura căscată la ea, dar Nicoleta voia să învețe, mă suna pe mine dacă nu aveam filmare: «Am scena asta, spune-mi, te rog, cum să fac, învață-mă, ce trebuie să simt?».

4 doinita oancea si nicoleta luciu rol tiganci jpg jpeg

Nicoleta a făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia asta, pentru că ea ar fi putut să facă și lucruri extraordinare. Da, se întâmplă să nu ai nevoie de școală. Școala e o etapă, dacă tu o înlocuiești cu dorința de a învăța făcând lucruri, atunci e tot o școală, pentru că Nicoleta la noi a făcut școală. Sunt atâția actori în străinătate care nu au trecut printr-o școală de actorie și care fac filme”, a spus Carmen Tănase pe YouTube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net