Cât de mult a slăbit Delia și cât de mândră poate să fie de noua ei siluetă!

Delia Matache, 40 de ani, a fost mereu o femeie atrăgătoare, indiferent de greutatea avută. Zilele acestea, ea a postat o serie de fotografii, într-o ținută excentrică, fiind vizibil faptul că artista a slăbit destul de mult.

Cât costă pantofii stil punk, cu țepi?

Dacă în ultima perioadă, Delia s-a afișat în haine destul de largi, în ultima ei ședință foto, artista a lăsat să i se vadă mai detaliat corpul lucrat, fiind vizibil faptul că artista a reușit să slăbească destul de mult.  La fel e mult au atras atenția și pantofii cu toc înalt purtați.

O asemenea pereche de pantofi, stil punk, cu țepi lungi costă aproximativ 170 de euro, aspectul neobișnuit al încălțărilor atrăgând, cu siguranță privirile tuturor.

O pereche de pantofi precum cei purtați de Delia costă un pic peste 170 de euro
O pereche de pantofi precum cei purtați de Delia costă un pic peste 170 de euro

Jurata emisiunii iUmor de la Antena 1 a publicat, de asemenea, un clip realizat în sânul familiei, chiar alături de soacra ei. Delia se amuză și începe să danseze pe muzică populară, de joc. „A slăbit de...”, i-a spus soacra, care nu a așteptat prea mult și a început și ea să joace ca la horă, în timp ce frumoasa cântăreață îmbina mișcările de dans popular cu cele de dans modern.

Delia pare să fi trecut peste valul de critici sau laude, după ce s-a trezit, din nou, personaj principal într-o controversă artificială, la scurt timp de la publicarea unui clip în care a povestit de ce nu își dorește să procreeze. Subiectul, vechi de ani de zile, pare să alimenteze mai multe tabere, care s-au trezit responsabile să critice sau să o susțină pe Delia.

Artista a reacționat la polemicile apărute pe platformele de socializare, despre decizia ei de a nu face copii, și a menționat, la finalul lunii octombrie, că este surprinsă de cât de mulți oameni au sărit în apărarea ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png