Cât de mult s-a schimbat Mariana Dănescu! Imagini inedite cu Lili Jurcă din serialul „La bloc”

Mariana Dănescu a devenit cunoscută pentru personajul Lili Jurcă, pe care l-a interpretat în serialul de comedie „La Bloc”. Actrița s-a retras de pe micile ecrane după ce s-a terminat pelicula, iar de-a lungul timpului, fanii s-au întrebat cu ce se ocupă acum și cât de mult s-a transformat.

Mariana Dănescu a interpretat rolul lui Lili Jurcă din serialul „La bloc” / Sursă foto: Facebook
Mariana Dănescu a interpretat rolul lui Lili Jurcă din serialul „La bloc” / Sursă foto: Facebook

Mariana Dănescu și-a continuat cariera în industria teatrului

Serialul „La bloc” a fost una dintre cele mai apreciate producții TV în urmă cu aproape 16 ani. Celebrul serial de comedie a reușit să facă furori pe micile ecrane, iar printre cele cele mai adorate personaje se număra Lili Jurcă, interpretată de actrița Mariana Dănescu.

Aceasta le-a cucerit inimile telespectatorilor cu replicile ei pline de umor, dar s-a remarcat și prin coafura ei inegalabilă. După ce s-au încheiat filmările, actrița a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor, însă și-a urmat pasiunea legată de actorie. Mariana Dănescu participă în continuare la spectacolele din cadrul teatrelor din București. Ea a jucat în mai multe piese, precum Oase pentru Otoo de Lia Bugnar, Coada după Israel Horovitz, sau Nevestele vesele din Windsor de William Shakespeare.

Mariana Dănescu în prezent / Sursă foto: Facebook
Mariana Dănescu în prezent / Sursă foto: Facebook

Mariana Dănescu are 56 de ani, însă a rămas o fire plină de viață

 Dacă vorbim despre aspectul fizic, Lili Jurcă nu s-a schimbat prea mult. Aceasta și-a păstrat look-ul inconfundabil și nici nu pare că vârsta și-a pus amprenta prea tare pe chipul ei. Ajunsă la vârsta de 56 de ani, actrița radiază de energie și are o familie minunată.

 Este căsătorită cu Gabi Capră alături de care are 2 copii, un băiat și o fată. Mihăiță este cel pe care l-a adus pe lume în timpul filmărilor „La bloc”, moment pe care producătorii au decis să îl includă în pelicula de comedie, la acea vreme.

„Nașterea lui Mihăiță a fost cel mai emoționant moment din viața noastră, iar clipa venirii lui pe lume a fost cu atât mai specială, cu cât s-a împletit foarte frumos cu evenimentele din serial. Nașterea în direct, la care au participat toți colegii mei, ne-a apropiat foarte mult și ne-a transformat într-o familie”, a declarat Mariana Dănescu, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
soldati romani afganistan jpeg
image
image
image
image
image
image
vulpita jpg
Nicole Cherry s-a super distrat alături de Ștefania a lui Speak, la Ibiza
Foto Petru Ivu 9 jpg
RAP03244 jpg
Banner Magdalena Chihaia
banner marina almasan png
Iubirea dintre Lia Bugnar (51 de ani) și Anghel Damian (28 de ani) nu ține cont de vârstă jpeg
Olga Tudorache in filmul Directorul Nostru 800x501 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net