Ce s-a ales de „Nea Popa” din serialul „La Bloc”? Ce face acum actorul Tudorel Filimon, la 69 de ani

#Exclusiv Click!

Tudorel Filimon (69 de ani), cel care i-a dat naștere personajului „Nea Popa” în serialul „La Bloc” (PRO-TV), este nostalgic după acele momente de la filmările pe care le făcea alături de colegii săi de breaslă cu care a muncit zi și noapte, timp de șase ani, în cadrul proiectul de televiziune. Contactat de Click!, actorul ne-a dezvăluit că de multe ori își hrănește sufletul cu acele clipe frumoase pe care le-a trăit în urmă cu aproape două decenii.

„Nea Popa” a făcut milioane de români să râdă, în fața micilor ecrane, datorită rolului pe care l-a avut în serialul „La bloc“. Serial care, acum , după 16 ani de la oprirea filmărilor, încă se mai difuzează pe PRO Cinema. În cadrul proiectului de succes, Tudorel Filimon, după numele său din buletin, a jucat rolul unui angajat, mai exact angajatul lui Americanu’, un om de afaceri prosper cu priză la femei tinere și frumoase. Ce doi actori au avut în serial, schimburi de replici comice, care reușeau să țină publicul în fața micilor ecrane minute în șir și să îi determine să petreacă și a doua zi timpul în fața micilor ecrane, tot alături de ei.

Tudorel Filimon: „Noi am fost ca o familie”

Contactat de Click!, Tudorel Filimon, alias „Nea Popa”, din serialul „La Bloc”, ne-a mărturisit că este nostalgic după acele momente în care petrecea zile întregi pe platourile de filmare:

„Îmi este dor de proiectul „La Bloc”. Noi am fost ca o familie pentru că am filmat timp de șase ani tot timpul...am stat mereu împreună. Însă au trecut 16 ani de atunci și trebuie să fim realiști că nu o să mai fie ce a fost. Trebuie să trăim în prezent și cam atât. Ne este dor să ne reapucăm de filmări, da, dar a fost atunci o perioadă și cam atât. Viața merge mai departe!

Mai țin legătura cu foștii colegi cu care am lucrat atâția ani de zile. Chiar am vorbit recent la telefon cu Americanu’, cu Laura Cosoi cu care m-am și văzut pentru că lucrăm acum la un proiect împreună. Mă mai uit pe Facebook-ul lor, văd ce mai fac, ce activități mai au, și cam atât. Eu, Nelu (n.r – Curcă) acum am ieșit la pensie. Eu unul nu mai sunt angajat la niciun teatru, sunt implicat doar în diferite proiecte particulare și cam atât”.

Click! spune

Serialul „La bloc” a început să se difuzeze pe micile ecrane pe 1 aprilie 2002. Astfel că telespectatorii s-au putut bucura, în fața micilor ecrane, de 13 sezoane (n.r – 2002 – 2008), de momente hazlii petrecute alături de actorii lor preferați care le aduceau zâmbetul pe buze cu glumele lor. În prezent, serialul este redifuzat la Pro Cinema și se bucură și acum de succes.

În serial au jucat mai mulți actori, însă veteranii au fost actorul Mihai Coadă, ce a jucat rolul lui Nelu Curcă, Dragoș Moștenescu , în rolul lui Costel Jurcă, Luminiţa Erga, în rolul lui Suzi Curcă, Emil Mitrache, în rolul lui Americanu`, dar și Alina Chivulescu, în rolul Belei Curcă.

De asemenea au mai fost și Dana Rogoz, în rolul lui Mimi Curcă, Laura Cosoi a jucat rolul Alinei și Tili Niculae în rolul Roxanei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net