Câte clase are, de fapt, Vlăduța Lupău. Nimeni nu a știut secretul artistei

Vlăduța Lupău se află în topuri cu melodiile sale și este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. În adolescență, aceasta s-a pregătit, însă pentru un alt domeniu. A urmat cursurile Universității de Medicină deoarece își dorea să ajungă medic veterinar, fiind, de fapt, o tradiție de familie. 

Ce studii are, de fapt, Vlăduța Lupău Foto: arhivă Click!
Ce studii are, de fapt, Vlăduța Lupău Foto: arhivă Click!

Vlăduța a ales facultatea de Medicină 

Vlăduța Lupău a declarat că, în adolescență, a urmat cursurile Universității de Medicină. Iată ce spunea artista: „Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău se trage dintr-o familie de medici veterinari 

Succesul în lumea muzicală a împiedicat-o pe Vlăduța Lupău să profeseze ca medic veterinar. A renunțat la Doctorat pentru că nu își putea împărți timpul.

„Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă... am zis, băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc...” Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea... deși cred că nu-i vine. Lasă, că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”, declarase Vlăduța Lupău la o emisiune TV. 

Ce părere au avut părinții despre renunțarea la Medicină

Vlăduța Lupău a declarat că familia ei nu a fost prea fericită la început, când a renunțat la ideea de a profesa în medicina veterinară și la Doctorat. „Am rămas la doctorat, dar nu l-am terminat, pentru că nu am timp și cumva îmi pare rău. Îmi pare rău așa... pentru că eu eram dedicată medicinei, nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare, că o să mă cunoască lumea, deși îmi doream”, a spus Vlăduța Lupău. 

Vlăduța Lupău este o tânără care și-a câștigat publicul prin talentul ei natural. Mulți ascultători și admiratori de-ai artistei își doresc ca aceasta să cânte la evenimentele lor, însă pentru a o aduce pe Vlăduța Lupău printre ei, aceștia trebuie să bage mâna adânc în buzunar.

Mai mult decât atât atât, soțul Vlăduței este și el celebru și frumos! Adrian Rus a fost portar de la U Cluj și CFR Cluj, însă s-a lăsat de fotbal. Adrian este unul dintre fiii lui Toma Rus, fostul chestor de poliție, secretar de stat în cadrul MAI. Acesta a fost şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până în anul 2006.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net