Vlăduța Lupău, de urgență la spital! Vedeta și soțul său au renunțat la vacanță

Ultima actualizare:

Început de an sumbru pentru Vlăduța Lupău (32 de ani)! Simpatica artistă de muzică de petrecere a ajuns, de la spectacolul din noaptea de Revelion pe care l-a avut de susținut, direct cu fiul său la spital. Asta din cauză că pe drum, în timp ce se îndrepta spre casă, spre Cluj, a primit un telefon în care era anunțată că micuțul Iair nu se simte bine.

Vlăduța Lupău, la spital cu fiul său. Sursă: Instagram
Vlăduța Lupău, de urgență la spital

Pentru că are o legătură apropiată cu prietenii virtuali, artista le-a dezvăluit prietenilor virtuali de pe Instagram prin ce momente dificile trece în aceste zile.

„Am început rău anul…cu otita care ne ține acasă și nu mai putem zbura cu avionul în vacanța pe care o aveam planificată de mâine (marți – n.r), dar asta nu mai contează în situațiile de genul. Am ajuns la prima oră acasă (de la spectacol – n.r), am mers la urgență cu febră mare și am aflat de venirea otitei în viața noastră. Ne conformăm tratamentului și sperăm să trecem rapid peste”, le-a spus Vlăduța Lupău celor care o urmăresc.

Revelion în doi

Vlăduța Lupău și soțul său în noaptea de Revelion. Sursă: Instagram

Pentru că este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Vlăduța Lupău a fost solicitată să cânte și în noaptea de Revelion. Și pentru că este o familistă convinsă, cântăreața a ales să aibă alături de ea jumătatea vieții sale… și anume pe soțul său, Adi Rus.

„Așa am început la 00.00…după aia pe la 03.00 am mers spre Cluj și pe drum am aflat de febra mare a lui Iair iar când am ajuns în Cluj am mers direct la urgențe. Sper să nu fie adevărată vorba aia….<cum e prima zi din an așa îți merge tot anul>”, le-a mai spus cântăreața internauților.

Click! spune

La 32 de ani, Vlăduța se poate lăuda că are tot ce vrea de la viață! O familie frumoasă, un soț care o iubește, un băiețel superb, o vilă frumoasă în Cluj, dar și o carieră de invidiat. În ultima perioadă, pe Youtube, artista reușește să adune milioane de vizualizări, în doar câteva ore după ce își lansează piesele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net