Nașa Olguța Berbec, totul despre mariajul Vlăduței Lupău cu soțul afacerist: „Au o familie…”

#Exclusiv Click!

Olguța Berbec (39 de ani) are doar cuvinte de laudă la adresa finuței sale, Vlăduța Lupău, și a finului său, Adi Rus. Prezentă, zilele acestea, la cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week, artista de muzică populară ne-a dezvăluit cum se înțelege atât cu artista, cât și cu partenerul său de viață.

„Ei nu au nevoie de sfaturile mele și cred că ale nimănui, fiindcă sunt o familie exemplară. Ei merg pe principiul acela că familia este nucleul și credința, și iubirea, și așa lucrurile vin de la sine. Se vede că ei doi sunt o familie frumoasă, închegată, sunt doi oameni buni.

Eu îi apreciez chiar dacă sunt nașa lor, eu vreau să cred că noi suntem prieteni și că ne asemănăm cumva...de aceea suntem împreună în multe locuri. Noi două mai vorbim diverse lucruri, sigur ca toate mamele avem tendința de a vorbi doar despre copii. Este subiectul principal între noi două. Așa se întâmplă când ai copii...vorbești despre copii”, a declarat Olguța Berbec, pentru Click!

Familistă convinsă

Artista are o familie foarte frumoasă! Cântăreața este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac de șase ani și au două fetițe superbe împreună: Cezara Elena și Olga Maria.

„Cu cea mare, Cezara, lucrurile sunt mai așezate, pentru că este o fetiță cuminte și înțeleaptă și este mai ușor, iar cu cea mică este puțin mai dificil, pentru că așa este cu cei mici, sunt mai solicitanți...dar aș spune că eu am două mari activități: sunt mamă și cânt, în rest nu fac alte lucruri speciale.

Soțul este cel mai distractiv, el este partenerul de joacă al fetelor, el este cel care permite mai mult, cel care cumpără înghețată și dulciuri, da...și el este preferatul lor. Eu sunt aia care le trezește devreme, nu aș putea să spun că sunt o mamă mai exigentă, dar cumva cu mine trebuie să își facă programul de școală, de teme, nu au de ales”, ne-a mai spus artista.

Talie de viespe

Cântăreața ne-a mai mărturisit și cum reușește să se mențină mereu într-o formă de zile mari:

„Alerg de colo – colo, cred că mă ajută și gena un pic, dar nimic mai mult. Aș vrea să vă spun că merg la sală, dar nu merg, însă sper să ajung la sală...Eu tot îmi propun că de astăzi, de luni, că de pe 1 ale lunii merg la sală, dar nu se întâmplă acest lucru. Mai fac masaj, din când în când, uneori mai țin cont de ce mănânc și cam atât”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net