Unde a dus-o soțul pe Olguța Berbec de ziua ei? Artista a împlinit 38 de ani

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

 Olguța Berbec a serbat 38 de ani, într-o vacanță în străinătate, pusă la cale de soțul ei, Remus Novak. "A fost o aniversare frumoasă departe de casă. Remus mi-a făcut o surpriză frumoasa", ne-a spus solista.

Olguța Berbec a împlinit 38 de ani
Olguța Berbec a împlinit 38 de ani

S-a terminat pandemia și încep spectacolele. După Sărbătorile Pascale, Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novak, au agenda concertistică full, așa că profită acum de mici escapade.

Săptămâna trecută a fost ziua talentatei interprete de muzica populară. Pe data de 13 aprilie a împlinit 38 de ani, ocazie cu care partenerul ei i-a făcut o surpriză pe gustul ei. Știe cât de mult îi plac călătoriile, așa că a furat-o și a dus-o pe frumoasa lui în inima romanticului oraș Praga, denumit și ,,Orașul de Aur" sau ,,Orașul celor o sută de clopotnițe".

Citește și: Olguța Berbec și-a aniversat fetița cea mică. Poze de la petrecerea cu familia

Au mers cu mașina și au parcurs un drum de șapte ore din Timișoara până în Cehia, timp în care au vorbit despre ei și planurile pe acest an. Patru zile au petrecut în Praga dintre care una în Budapesta, capitala Ungariei. Plăcerea artistei a fost să se delecteze cu obiective turistice pe care le-a întâlnit la tot pasul, în frumosul oraș aflat pe râul Vltava.

,,A fost o surpriză pe inima mea. Remus știe cât de mult îmi plac aceste orașe cu arhitectură specială și a decis să mergem în Praga. Pentru prima dată ne-am aflat în acest oraș european și ne vom întoarce. Am petrecut trei zile în Praga și una în Budapesta. Ne-am bucurat de multe plimbări la pas, am văzut obiective importante fără să le căutăm: Castelul din Praga, Ceasul Astronomic, Biblioteca Clementinum, Catedrala Sf.Vitus sau Biserica Ortodoxă Sf. Fecioară Maria.

Sinceră să fiu mi-a fost dor de aglomerație, mi-a fost dor să văd oameni zâmbind și asta am întâlnit acolo. Oameni liberi! Terasele erau pline de oameni veseli, care stăteau la povești, sau urmăreau meciul de fotbal.", a povestit Olguța Berbec pentru Click!

Olguța Berbec a avut parte de o surpriză specială

Artista a avut parte de un ,,La mulți ani", cântat în cor de cei care se aflau la terasă. A fost un moment frumos și emoționant pentru solista noastră, care s-a bucurat de empatia oamenilor.

Citește și Olguța Berbec și Remus Novac, 7 ani de relație. Ce nemulțumiri a avut solista când s-au cunoscut

,,Ziua mea m-a prins pe o terasă, alături de omul drag inimii mele. Cei de la restaurant au pus o lumânărică în prăjitura festivă și mi-au cântat ,,La mulți ani". Evident, toți cei aflați la mese au făcut un cor cu ei și pot să spun ca a fost un moment foarte frumos.", a mai adăugat celebra artistă.

Se pare că Remus și Olguța mai au în plan câteva orașe pentru vacanțe, și asta pentru că sunt foarte aproape de ele. 

,,Avem avantajul acesta că locuim în Timișoara și este destul de accesibil să pleci cu mașina. Ajungi imediat oriunde, iar nouă ne place să conducem. Până în Praga faci 7 ore, până la Budapesta 3 ore, iar în Viena ajungem în 5 ore", a conchis îndrăgita interpretă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net