Olguța Berbec și-a aniversat fetița cea mică. Poze de la petrecerea cu familia

Cântăreața Olguța Berbec și-a aniversat fetița cea mică. Nu I-a rupt încă turta, ci a amânat acest eveniment până ce va fi mai cald, iar nașii vor pute fi prezenți și ei.

olguta berbec aniversare fiica (6) jpg
Olguța Berbec și fiica ei cea mică

Cântăreața de muzică populară Olguța Berbec și-a serbat în familie fetița în vârstă de un an, care-i poartă numele, Olga Maria. Artista și soțul ei, saxofonistul Remus Novac, au ales trei perechi de nași pentru micuța lor, născută în data de 1 februarie, astfel încât vor da petrecerea pentru ruperea turtei abia când se va încălzi și când vor putea și nașii. Printre cele trei perechi de nași ai micuței Olga Mari se numără și Mihai Morar cu soția lui.

"Nu I-am tăiat moțul, doar am aniversat-o în familie. Când o sa fim cu toții disponibili, fiindcă avem 3 perechi de nași, și când toată lumea va fi liberă și un pic mai cald, vom face o petrecere sigur, vom rupe turta. Vom face toate obiceiurile, dar până atunci doar am aniversat-o în familie", a declarat Olguța Berbec pentru Click!.

Olguța Berbec și Remus Novac s-au cunoscut la o nuntă

Olguța Berbec este căsătorită din noiembrie 2016 cu saxofonistul Remus Novac, pe care l-a cunoscut la o nuntă în urmă cu 7 ani de zile. „Ne-am cunoscut la o nuntă, unde el era cu bandul lui, iar eu am mers ca invitată. Am salutat bandul, iar după ce am cântat, m-am salutat cu mirii și am plecat. Deci nu am schimbat cu el nicio vorbă. El mă știa de pe YouTube și m-a surprins când mi-a spus că și-a cumpărat un costum nou pentru seara aceea și că mă plăcea, lucruri pe care el mi le-a povestit la ceva timp după ce ne-am revăzut", a declarat Olguța Berbec, după 7 ani de relație cu Remus Novac, pentru Click!.

stanga
dreapta
olguta berbec aniversare fiica (3) jpg
olguta berbec aniversare fiica (2) jpg
olguta berbec aniversare fiica (5) jpg
olguta berbec aniversare fiica (1) jpg
olguta berbec aniversare fiica (4) jpg
olguta berbec aniversare fiica (6) jpg
olguta berbec jpeg
olguta berbec si fetele ei jpeg

Mai târziu, artista avea să-l caute întrucât trupa lui Remus încărcase o filmare cu ea pe Youtube, iar artistei nu i-a plăcut. L-a sunat de mai multe ori și acesta abia a răspuns, iar când a făcut-o a crezut că este o glumă din partea colegilor și a închis. Olguța Berbec și Remus Novak mai au o fetiță de 5 ani, Cezara Elena.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg