Olguța Berbec și-a aniversat fetița cea mică. Poze de la petrecerea cu familia

Ultima actualizare:

Cântăreața Olguța Berbec și-a aniversat fetița cea mică. Nu I-a rupt încă turta, ci a amânat acest eveniment până ce va fi mai cald, iar nașii vor pute fi prezenți și ei.

Olguța Berbec și fiica ei cea mică
Olguța Berbec și fiica ei cea mică

Cântăreața de muzică populară Olguța Berbec și-a serbat în familie fetița în vârstă de un an, care-i poartă numele, Olga Maria. Artista și soțul ei, saxofonistul Remus Novac, au ales trei perechi de nași pentru micuța lor, născută în data de 1 februarie, astfel încât vor da petrecerea pentru ruperea turtei abia când se va încălzi și când vor putea și nașii. Printre cele trei perechi de nași ai micuței Olga Mari se numără și Mihai Morar cu soția lui.

"Nu I-am tăiat moțul, doar am aniversat-o în familie. Când o sa fim cu toții disponibili, fiindcă avem 3 perechi de nași, și când toată lumea va fi liberă și un pic mai cald, vom face o petrecere sigur, vom rupe turta. Vom face toate obiceiurile, dar până atunci doar am aniversat-o în familie", a declarat Olguța Berbec pentru Click!.

Olguța Berbec și Remus Novac s-au cunoscut la o nuntă

Olguța Berbec este căsătorită din noiembrie 2016 cu saxofonistul Remus Novac, pe care l-a cunoscut la o nuntă în urmă cu 7 ani de zile. „Ne-am cunoscut la o nuntă, unde el era cu bandul lui, iar eu am mers ca invitată. Am salutat bandul, iar după ce am cântat, m-am salutat cu mirii și am plecat. Deci nu am schimbat cu el nicio vorbă. El mă știa de pe YouTube și m-a surprins când mi-a spus că și-a cumpărat un costum nou pentru seara aceea și că mă plăcea, lucruri pe care el mi le-a povestit la ceva timp după ce ne-am revăzut", a declarat Olguța Berbec, după 7 ani de relație cu Remus Novac, pentru Click!.

Mai târziu, artista avea să-l caute întrucât trupa lui Remus încărcase o filmare cu ea pe Youtube, iar artistei nu i-a plăcut. L-a sunat de mai multe ori și acesta abia a răspuns, iar când a făcut-o a crezut că este o glumă din partea colegilor și a închis. Olguța Berbec și Remus Novak mai au o fetiță de 5 ani, Cezara Elena.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net