Olguța Berbec a născut o fetiță! Ce nume a primit micuța


    Olguța Berbec a născut o fetițăFoto: Arhivă personală
Olguța Berbec a născut o fetițăFoto: Arhivă personală

Familia interpretei de muzică populară Olguța Berbec s-a mai mărit cu un membru, după ce artista a adus pe lume o fetiță sănătoasă, luni, 1 februarie.

Olguța Berbec a devenit mamă pentru a două oară, după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Artista de muzică populară și-a dorit dintotdeauna să aibă cel puțin doi copii, acum putându-și strânge la piept și fetița și realizându-și acest vis.

Totul a decurs bine în timpul nașterii, Olguța Berbec și partenerul ei de viață, Remus Novac, alegând deja și numele micuței care tocmai a venit pe lume. Fetița se va numi Olga Maria, după cum își doreștie fericitul tătic.


    Fetița va purta și numele mamei saleFoto: Arhivă personală
Fetița va purta și numele mamei saleFoto: Arhivă personală

Olguța Berbec a devenit mamă a doua oară

În urmă cu doar o săptămână, artista a dezvăluit că are mari emoții și că se pregătește intens pentru momentul în care își va strânge fetița la piept. Aceasta a recunoscut însă că de data aceasta este mult mai relaxată în ceea ce privește neșterea și creșterea unui nou copil, pentru că a prins ceva experiență. 

„Îmi este destul de greu zilele astea. Acum chiar sunt emoții. Nu știu de ce se spune că la al doilea copil ești mai relaxat, eu cred că ești mai stresat. Chiar mă gândesc acum fiindcă e tot luni. Mă gândesc ca lunea viitoare la ora asta trebuie să fim împreună.

Mă voi interna în dimineața respectivă. Am avut timp să le punem pe toate la punct. Și dacă se întâmplă neprogramat până luni nu este nicio problemă, locuim destul de aproape de spital si este în regulă.

Asta este partea cea mai ciudată, dar din fericire am câteva prietene care sunt acolo medici, deci nu îmi fac griji pentru că am păstrat legăturile de la nașterea Cezarei”, declara Olguța Berbec în urmă cu o săptămână. 

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg