Olguța Berbec a născut o fetiță! Ce nume a primit micuța

image
Olguța Berbec a născut o fetițăFoto: Arhivă personală

Familia interpretei de muzică populară Olguța Berbec s-a mai mărit cu un membru, după ce artista a adus pe lume o fetiță sănătoasă, luni, 1 februarie.

Olguța Berbec a devenit mamă pentru a două oară, după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Artista de muzică populară și-a dorit dintotdeauna să aibă cel puțin doi copii, acum putându-și strânge la piept și fetița și realizându-și acest vis.

Totul a decurs bine în timpul nașterii, Olguța Berbec și partenerul ei de viață, Remus Novac, alegând deja și numele micuței care tocmai a venit pe lume. Fetița se va numi Olga Maria, după cum își doreștie fericitul tătic.

image
Fetița va purta și numele mamei saleFoto: Arhivă personală

Olguța Berbec a devenit mamă a doua oară

În urmă cu doar o săptămână, artista a dezvăluit că are mari emoții și că se pregătește intens pentru momentul în care își va strânge fetița la piept. Aceasta a recunoscut însă că de data aceasta este mult mai relaxată în ceea ce privește neșterea și creșterea unui nou copil, pentru că a prins ceva experiență. 

„Îmi este destul de greu zilele astea. Acum chiar sunt emoții. Nu știu de ce se spune că la al doilea copil ești mai relaxat, eu cred că ești mai stresat. Chiar mă gândesc acum fiindcă e tot luni. Mă gândesc ca lunea viitoare la ora asta trebuie să fim împreună.

Mă voi interna în dimineața respectivă. Am avut timp să le punem pe toate la punct. Și dacă se întâmplă neprogramat până luni nu este nicio problemă, locuim destul de aproape de spital si este în regulă.

Asta este partea cea mai ciudată, dar din fericire am câteva prietene care sunt acolo medici, deci nu îmi fac griji pentru că am păstrat legăturile de la nașterea Cezarei”, declara Olguța Berbec în urmă cu o săptămână. 

Mihai Bendeac
zanni
niculina stoican   facebook jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
grasime corporala
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
Coloană de tancuri ucrainene în timpul unei ofensive în Ucraina AFP PHOTO / UKRAINIAN MINISTRY OF DEFENCE
Burleanu
image
image
image
image
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg