Cum s-a cunoscut Mihai Morar cu soția lui: «Relația noastră a pornit de la glumele colegilor»

Ultima actualizare:

    Cum s-au cunoscut Mihai Morar și soția lui, Gabriela Foto Instagram
Cum s-au cunoscut Mihai Morar și soția lui, Gabriela Foto Instagram

Mihai Morar se poate mândri cu o cariera de succes atât în radio cât și în televiziune, și, în ciuda faptului că este o persoană extrem de ocupată, are mereu timp și pentru familia pe care și-a întemeiat-o. Prezentatorul TV este căsătorit de 12 ani cu soția lui, Gabriela, care i-a dăruit și două fetițe: gemenele Cezara și Mara. Omul de televiziune a vorbit despre căsnicia lui și despre modul în care el și Gabriela s-au cunoscut.

Invitat în cadrul unui interviu acordat revistei Viva, Mihai Morar a dezvăluit câteva „secrete” legate de căsnicia sa și de viața de familie de care se bucură de 12 ani. Fiind un familist convins, prezentatorul TV își pune mereu familia pe primul plan, chiar dacă se implică în multe proiecte și nu are prea mult timp liber la dispoziție, din cauza meseriei sale. Mihai a povestit despre modul în care au ajuns el și soția lui să formeze un cuplu, dezvăluind faptul că nu el a fost cel care a făcut primul pas în acest sens. Gabriela a fost cea care l-a invitat pentru prima dată pe Mihai la mare, însă, la acel moment, prezentatorul a refuzat-o, pentru a a-și putea vizita mama. Totuși, lucrurile nu au rămas așa, Mihai revanșându-se ulterior pentru acel moment. 


    Soția lui Mihai Morar a fost cea care a făcut primul pas în relația lor Foto Instagram
Soția lui Mihai Morar a fost cea care a făcut primul pas în relația lor Foto Instagram

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci...nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul. Am făcut în iunie 12 ani. E mult mai deșteaptă decât mine. Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ”, a povestit Mihai Morar pentru sursa anterior menționată. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net