Cât te costă să petreci vacanța de vară în pensiunile vedetelor? Chef Nicolai Tand: „Hai, la noi, în Maramu!”. Părerea turiștilor

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Chef Nicolai Tand, solista Monica Anghel, actorul Grig Chiroiu și mama regretatului designer Răzvan Ciobanu câștigă bani și din turism. Am aflat cât costă să te relaxezi, în zilele caniculare de vară, în aceste cochete pensiuni, situate în cele mai pitorești locuri din țară. Iată însă și ce spun turiștii care și-au petrecut aici concediile.

La „Casa Tand”, din Maramureș, sunteți răsfățați cu mâncare tradițional

Chef Nicolai Tand e tare mândru de „Casa Tand”, din Maramureș, locul natal. El a meșterit, cu mâna lui, tot ce vedeți în acest colț de Rai, fiind, de altfel, fiu de tâmplar. Pe conturile sociale, el își întâmpină turiștii cu un mesaj de suflet: 

„Hai, la noi, în Maramu’, în satul Rozavlea, de pe Valea Izei, într-un loc în care timpul parcă s-a oprit. Te așteaptă țoluri colorate, cergi din lână, icoane vechi, ştergători şi oluri, deasupra uşii, toate îţi spun poveşti despre moroşenii de altădată. Camera este situată la mansardă, este luminoasă, confortabilă și îți oferă toate condițiile de care ai nevoie: pat confortabil, televizor, apă calda și caldură permanent. Pentru oaspeții care doresc să-și prepare singuri hrana le punem la dispoziție bucătăria modernă și bine echipată. La cerere, servim mâncare tradițională folosind produse locale proaspete și organice”

Preț cazare pentru o cameră dublă: 180 de lei/ noapte.

Pensiunea Ciobănelu, din Ciungetu, e locul ideal pentru familiile cu copii

Pensiunea „Ciobănelu”, din Ciungetu, județul Vâlcea, a familiei regretatului designer Răzvan Ciobanu, dispune de 23 de camere si apartamente, loc de joacă pentru copii, loc de agrement, și restaurant cu bucătarie tradițională.

„Dormitoarele au fost decorate chiar de Răzvan, înainte ca primii turiști să se cazeze aici”, spunea mama lui, Elena Ciobanu, care în prezent administrează întreaga pensiune.

Turiștii s-au declarat mulțumiți de concediul petrecut aici, cu atât mai mult cu cât sunt întâmpinați și cu multe bunătăți culinare:

„Ambianță plăcută în natură cu grădină și loc de joacă la malul unui pârâu de munte. Camere mari potrivite pentru familii cu 2 copii, și restaurant spațios, personal prietenos și o zonă frumoasă ce așteaptă să fie explorată. Mic-dejun îndestulător cu ingrediente locale”. 

Prețul cazare: între 230 și 290 de lei/noapte.

Pensiunea „Noel”, din Olănești, are și bază de tratament

Pensiunea „Noel”, din Olănești, județul Vâlcea, de patru stele, situată la 18 km de Râmnicu Vâlcea, îi aparține actorului Grig Chiroiu, din „Trăsniți în NATO” (Prima TV).  Aici există și o sală de conferințe, dar și o bază de tratament, cu aparatură de ultimă generație, unde se pot trata diverse afecțiuni. Adesea, turiștii revin în această pensiune de lux, unde s-au simțit excelent:

„Am revenit, la această pensiune, întrucât condiţiile de cazare, pe care le oferă, ne-au satisfăcut de fiecare dată: spaţiu mare în cameră şi în baie, curăţenie, balcon, restaurant cu mâncare bună,”, a menționat un turist. 

Dar și Grig Chiroiu petrece aici mult timp, alături de soție și de copii:

„Am reuşit să mă relaxez la Olăneşti, unde am făcut terapia anuală la izvoare. Sper să nu ziceţi că am îmbătrânit şi că merg la tratament în staţiune!”, a povestit el, pe Facebook. 

Preț cazare, cu mic dejun: 430 lei/ noapte.

Povestea Conacului Sf. Elena, din Berevoiești

Monica Anghel și familia ei dețin Conacul „Sfânta Elena”, din comuna Berevoiești, sat Bratia, nr.1, jud. Argeș. Numele pensiunii nu a fost ales întâmplător:

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş”, menționa Monica Anghel, într-un interviu.

Pensiunea este dotată cu 8 camere, toate cu baie. Aici găsiți și un restaurant, unde se poate servi și micul-dejun, un bar, o grădină și o parcare. O turistă a scris la superlativ despre acest loc:

„Un colț de rai. Oameni plini de iubire și de căldură. Mâncare excelentă. Un loc ideal pentru cei mici și pentru plimbare pe malul râului. Mulțumim pentru primire si recomandăm cu drag”.

Preț cazare: între 350 și 420 de lei/ noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net