Prima vedetă care își anunță candidatura pentru alegerile din 2024. Este actor și va lupta pentru un mare județ

În goana după voturi partidele apelează și la vedetele din showbiz. Liberalii din Râmnicu Vâlcea au anunţat într-o conferinţă de presă, că îl propun pe actorul Grig Chiroiu (53 de ani) pentru a fi candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea la alegerile locale din septembrie 2024.

Grig Chiroiu în dreapta imaginii a intrat în PNL
Grig Chiroiu ( dreapta imaginii) vrea să devină „Zelenski de Vâlcea”. Foto Cezar Bulacu

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a celei mai mari organizații din Vâlcea a PNL. În ședința organizaţiei municipale a PNL ce s-a desfăşurat luni seara, PNL Râmnicu Vâlcea l-a descris pe Grig Chiroiu nu doar un mare actor ci și un foarte bun întreprinzător.  

Deși Grig Chiroiu este de doar o lună membru PNL Râmnicu Vâlcea, el este un respectat antreprenor local în domeniul turismului, scrie adevărul.ro.  

Actorul Grig Chiroiu, în Cartea Recordurilor 

Grig Chiroiu are 53 de ani este născut pe 16 mai în București dar a fost adoptat de Vâlcea pe care o consideră adevărata sa casă. Potrivit adevărul.ro, vedeta este cunoscută din celebrele seriale TV „Trăsniții”, considerat de Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv sitcom din lume - în rolul lui Pupăză G. Grigoraș. 

Chiroiu a mai jucat în „Trăsniți în NATO” și mai nou „Secretele președintelui”, în care, de altfel și interpretează rolul politicianului devenit președinte. Din acest motiv, liberalii vâlceni l-au poreclit pe Chiroiu „Zelenski de România” 

Legătura lui Grig Chiroiu cu Vâlcea 

În Vâlcea s-a dedicat turismului într-una dintre perlele zonei, stațiunea Băile Olănești, drag lui pentru că de acolo provine soția sa. Chiroiu deține în stațiune două pensiuni: Noel și Seven Boutique Villa scrie sursa citată. Cea mai cunoscută dintre ele, pensiunea de patru stele „Noel” este în centrul stațiunii.  

Face parte și din programul dedicat refugiaților ucraineni. Tarifele de cazare pentru turiști variază aici între 340 și 1.000 de lei. La hotelul boutique Seven, tarifele afișate sunt între 100 și 170 de euro. Este amplasat în Valea Mosoroșii, înainte de intrarea în stațiunea propriu zisă, iar proprietarii o descriu ca fiind „singura pensiune boutique de 5 stele din Băile Olănești”. 

Ce a declarat președintele PNL Râmnicu Vâlcea 

„După discuţii şi foarte multe proiecte puse pe masă, am reuşit să cooptăm în această zonă administrativă pe actorul Grig Chiroiu, dar nu pentru faptul că este un actor, ci pentru faptul că este un reprezentant din zona economică, fiind un antreprenor în domeniul turismului, astfel încât Partidul Naţional Liberal să nu mai mimeze desemnarea unui membru de partid în funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean.  

Ne asumăm, suntem o organizaţie care merge asumat şi noi vrem să câştigăm pe toate fronturile. Domnul Grig Chiroiu are o notorietate foarte mare şi cred că împreună putem să formăm acea echipă care va scoate cumva judeţul Vâlcea din obedienţa diferitelor grupuri de interese, ca să le zic aşa, să nu le dau o altă denumire”, a declarat preşedintele organizaţiei PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pârvulescu. 

Candidatura actorului, cunoscut pentru rolul „Caporalul Pupăză” din serialul de divertisment menţionat, a fost propusă de către liderului organizaţiei, Virgil Pârvulesc, fiind aprobată în unanimitate de către membrii Comitetului de Coordonare Locală. Urmează ca această candidatură să fie aprobată şi de către Comitetul de Coordonare (CCJ) de la nivelul filialei judeţene a PNL

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net