Ce a făcut Radu Ștefan Bănică într-un sicriu: „Dacă tot am stat o oră și ceva în el...”

„Dacă tot am stat o oră și ceva în el...măcar să arăt cumva”, a mărturisit fiul lui Ștefan Bănică JR (56 de ani), după ce a realizat o filmare de excepție.

Cam așa se întâmplă când arta cere sacrificii și se filmează un videoclip pentru o piesă care se așteaptă a fi hit.  Este vorba despre naștere, viață, transformare!

Radu Ștefan Bănică (22 de ani) și Juno lansează single-ul „Samsara”, alături de un videoclip cinematografic ce depășește cu mult barierele convenționalului. Iar pentru asta, fiul celebrului artist a filmat o scenă într-un sicriu în care, așa cum a povestit chiar el, a trebui să stea timp de o oră și ceva. Dar se pare că a meritat rezultatul!

Ștefan Bănică Jr., piesă nouă alături de Juno

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, iar fiul lui Ștefan Bănică JR este extrem de talentat. A scos o piesă alături de Juno și videoclipul va fi unul senzațional. Un preot se află la propriul căpătâi și oficiază slujba, în timp ce un nou-născut este botezat, iar Juno, împușcat în cap, stă la o masă, alături de două măicuțe – un scenariu de Hollywood ai cărui protagoniști sunt Radu Ștefan Bănică și Juno.,

„Samsara” reprezintă o nouă eră în cariera mea muzicală. Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric”, spune Radu Ștefan Bănică. Pentru a aduce la viață viziunea piesei „Samsara”, s-a lucrat cu o echipă de profesioniști, care au reușit să realizeze un videoclip atipic, surprinzător și artistic.

„ Avem multe momente șocante în videoclip și a fost o provocare interesantă pentru noi să le executăm. Trebuie neapărat să vedeți videoclipul că să înțelegeți despre ce e vorba”, mai adăugat Radu Ștefan Bănică.

Cuvântul „samsara” provine din limba sanscrită și se referă la ciclul vieții, concept fundamental în religiile budiste și hinduse. Compusă de Mark Stam, Amedeo și Juno, ,,Samsara” este piesă care te face să îți ridici întrebări, ca apoi să meditezi asupra sensului vieții.

,,Suntem extrem de bucuroși să împărtășim cu voi <Samsara>.”, spune Juno. „Ne-am dorit să creăm o piesă care să exploreze un concept universal, dar diferit de temele clasice, precum iubirea sau despărțirea”, adaugă Juno.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net