Probleme pentru Dan Negru! Ce a pățit în minivacanța de 1 Mai: „N-or fi doar austriecii vinovați de eșecurile noastre”

Ultima actualizare:

Click! îți spune ce a pățit Dan Negru în minivacanța de 1 Mai. Acest weekend vine cu veșnica aglomerație de pe șoselele României. De data aceasta însă, victimă a ambuteiajelor a căzut și îndrăgitul prezentator Dan Negru. Unde a rămas blocat cu mașina?

Dan Negru a rămas blocat în trafic
Dan Negru a rămas blocat în trafic în minivacanța de 1 Mai

Vremea începe să ne surâdă în sfârșit, spre bucuria românilor care deja au pornit spre destinațiile unde își vor petrecere minivacanța de Ziua Muncii. După cum suntem obișnuiți deja, odată cu concediile începe și aglomerația pe șosele.

Într-o astfel de situație s-a găsit și vedeta Kanal D, Dan Negru, care a rămas și el blocat în trafic o bună bucată de vreme pe Valea Oltului. Șoferii s-au obișnuit deja ca în timpul sezonului de vacanțe pe acest drum să întâmpine o coloană de mașini fără sfârșit.

Dan Negru a rămas blocat în trafic în minivacanța de 1 Mai

Realizatorul de la Kanal D nu s-a sfiit să posteze pe rețelele de socializare o fotografie în care arată șirul lung de autoturisme blocate pe Valea Oltului. În postare Dan Negru declară că drumul național arată exact ca acum 300 de ani, pe când era circulat de trăsuri

Valea Oltului a fost construită de austrieci
Valea Oltului a fost construită de austrieci

N-or fi doar austriecii vinovați de eșecurile noastre. Luați-o pe drumul ăsta în vacanța de 1 mai. Un inginer austriac, Friedrich Schwantz a proiectat drumul Valea Oltului. Vechiul drum al romanilor trecea pe partea stânga a Oltului.

Austriecii l-au numit Via Carolina după numele împăratului Carol al VI-lea. Acu' 300 de ani, când l-au făcut austriecii, era un drum pentru trăsuri. E tot așa”, scrie Dan Negru.  

Alternativa drumului construit de austrieci

DN7, cunoscut și sub numele de Valea Oltului leagă Bucureștiul de orașul Nădlac și a fost prima lucrare de infrasctructură importantă din Țara Românească. Până la deschiderea lui ân anul 1717, locuitorii circulau pe actualul DN7D. Pe acest drum al romanilor comercianții ajungeau în Transilvania.

În prezent, DN7D este o alternativă pentru cei care nu vor să se chinuie în aglomerația de pe Valea Oltului. Cu toate acestea, doar cei curajoși și cu mașini rezistente se încumetă să meargă pe aici având în vedere că în prezent drumul este de pământ, exact ca pe vremuri. Aurotățile locale au cerut ca drumul de 60 de km să fie declasificat pentru a face din el drum județean, însă asfaltările nu sunt gata nici până în ziua de azi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Mette Marit la 51 de ani si Printul Haakon   Casa Regala norvegiana (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
oana zavoranu colaj instagram jpg
cristina siscanu madalin ionescu jpg
banner black friday png
Florin Petrescu Axinte FOTO Mediafax
dan diaconescu jpg
carmen grebenisan jpg
Bunica din Chinteni, la lansarea filmului Moartea în vacanță foto: Arhiva personală
image
actualitate.net
image
actualitate.net