Dan Negru, primul român care a luat Lumină! Moment deosebit pentru vedeta de la Kanal D: „Credința nu e despre miracole”

Ultima actualizare:

Dan Negru se poate lăuda ca a fost printre primii români care au luat Lumina Sfântă direct de la Ierusalim!

Dan Negru jpeg

Mult îndrăgistul prezentator a fost prezent la slujba de la Ierusalim, acolo unde an de an Lumina Sfântă se coboară din Ceruri și apoj este împărțită creștinătății. Dan Negru a postat un videoclip pe pagina sa de Instagram unde a prezentat exact momentul în care Lumina Sfântă este împărțită credincioșilor. Cum era de așteptat, pe imagini se vede cum oamenii se îngrămădeau pentru a primi și ei un strop din acest mare miracol.

Videoclipul este însoțit de o descriere în care Dan Negru povestește viziunea sa despre Lumina Sfântă: „La Ierusalim a venit Lumina! Mă întreabă mulți cum am văzut miracolul luminii din Ierusalim. Credința nu e despre miracole! Dumnezeu nu e magicianul David Copperfield! Ce credință ar fi aia în care Dumnezeu și-ar manifesta puterea? Puterea produce supunere! Dacă Dumnezeu și-ar manifesta puterea prin miracole, iubirea ar dispărea!

Dumnezeu ar putea să aprindă o lumânare, un bec, să vindece orașe întregi, să facă minuni copleșitoare forțându-ne să credem în El..Eu nu m-aș regăsi într-un astfel de Dumnezeu! Îmi place refuzul Lui de a face minuni, de a ne copleși cu dovezi! Îmi place libertatea pe care ne-o dă..Și cred că esența credinței e în vorbele lui Iisus: <<Iată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el.>> Despre asta e Lumina!"

Dan Negru: 

Prezentatorul a postat tot pe Instagram în Vinerea Mare imagini cu Mormântul Sfânt gol, în timp ce se făceau pregătiri pentru slujbă și pentru coborârea Luminii Sfinte.

Lumina Sfântă ajunge în România sâmbătă seara

Lumina Sfântă s-a aprins în acest an în jurul orei 14:55, iar Patriarhul Teofil al Ierusalimului a împărțit Focul Sfânt delegaților Bisericii Ortodoxe ce îl vor duce în țările lor. La noi, Lumina Sfântă a fost adusă sâmbătă seara de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie.  Superiorul Aşezămintelor Româneşti de la Ierusalim, conduce delegația care aduce Sfânta Lumină în țara noastră, iar aceasta a fost oferită la Aeroportul Henri Coandă delegațiilor eparhiilor din țară. Ulterior va fi mpărțită credincioșilor la miezul nopții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net