De ce nu vrea Dan Negru să își vadă fiul bucătar. Mesajul radical al prezentatorului TV nu lasă loc de interpretări!

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. Vedeta de la Kanal D a fost dintotdeauna o prezență constantă în televiziune și este aproape de fanii săi pe rețelele de socializare, însă când vine vorba de familie acesta este foarte discret. Află ce dezvăluiri a făcut despre copiii săi.

 Dan Negru si familia Sursa Instagram

Prezentatorul are o frumoasă căsnicie de mai bine de 15 ani alături de soția sa, Codruța de profesie stomatolog, cu care are doi copii frumoși, Dara și Bogdan.

În nenumărate rânduri Dan Negru a declarat că preferă să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, mai ales pe cei mici, cărora se străduiește să le ofere o educație aleasă. În același timp se pare că are discuții frecvente cu soția sa despre viitorul copiilor lor.

Dan Negru nu vrea să își vadă copiii bucătari 

Într-un interviu pentru UNICA.RO, prezentatorul a dezvăluit că a este convins de faptul că cei doi copii ai săi se pot realiza atât în țară, cât și peste hotare. Acesta este de părere un om poate urma cele mai înalte școli din străinătate căci, atâta timp cât nu are niște abilități naturale și o inteligență nativă, nu va reuși să facă nimic. Cu toate acestea, Dan Negru își dorește pentru copiii lui să aleagă meserii cât mai bune. Acesta a mărturisit că dacă unul dintre cei mici ar veni să îi spună că vrea să devină bucătar ar fi foarte dezamăgit.

dan negru jpg

Am văzut că e o modă cu gătitul. Dacă al meu ar veni la mine să îmi spună că se face bucătar, aș fi tare dezamăgit. Nu zic rău de meseria asta. Dacă eu i-aș fi zis tatălui meu că vreau să mă fac bucătar, mă bătea. Mi-ar fi zis: ‘Ți-am dat meditații la matematică și tu cu ciorba, cu polonicul’. Cred că și lumea asta exagerează, toți vor să se facă Chefi.

Cu tot respectul pentru meserie, hai să arătăm că putem și mai mult. Avea Păunescu o vorbă: ‘Să îți fie copilul cu o treaptă mai domn’. Respect meseria, am drag pentru toți cei care o practică, dar dacă mi-ar zice fiul meu că se oprește după 10 clase și se duce să se facă Chef… Nu se poate”, mărturisește el pentru UNICA.RO.


image
image
image
image
image
image
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net