Ce ascunde Marius Pancu sub costumul de la „Observator”!

Ultima actualizare:

Prezintă ştirile nopţii la Antena 1, aşa că în faţa camerelor de luat vederi se îmbracă mereu la patru ace. Prezentatorul Marius Pancu ne prezintă mereu cele mai interesante informații la „Observator”, dar puțină lume l-a văzut și în alte ipostaze decât cele de la TV. 

 Marius Pancu (34 de ani)
Marius Pancu (34 de ani)

Marius Pancu (34 de ani) a arătat, recent, ce se ascunde sub haine. Aflat într-o vacanţă, la mare, prezentatorul de la Observator a renunţat la costumele pe care le poartă de obicei la pupitrul ştirilor şi a adoptat o ţinută relaxată, la bustul gol, care a lăsat la vedere pătrăţelele de pe abdomen şi corpul său bine lucrat la sală, semn că merge des să facă sport.

Vezi și: Care e secretul prezentatoarei cu cel mai frumos zâmbet! Cum se menține în formă Ramona Păun de la Pro TV

Ce bine arată Marius Pancu, prezentatorul de la „Observator”

Marius este pasionat de sport şi de călătorii
Marius este pasionat de sport şi de călătorii

Şi îi place foarte mult şi să călătorească, aşa cum reiese din fotografiile publicate de el foarte des pe reţelele sociale. Marius Pancu doreşte să demonstreze că nu doar grija pentru aspectul fizic este importantă în meseria sa. Ci mai ales cunoştinţele.

Află și: Andreea Esca, siluetă de invidiat la 49 de ani! Prezentatoarea a întors privirile tuturor la un eveniment monden

A absolvit Facultatea de Jurnalism în cadrul Universităţii Bucureşti şi cunoaşte trei limbi străine: spaniolă, franceză şi engleză.

Vezi și: Cât de frumoasă e fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! „Nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede...”

„Facultatea a adus un background teoretic. Ca să fii un jurnalist complet şi corect, trebuie să faci şi nişte cursuri teoretice şi de deontologie”, este de părere Marius.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net