Ce diferență de vârstă este, de fapt, între Pavel Bartoș și soția lui. Surpriză mare pentru fanii prezentatorului de la Vocea României

Pavel Bartoș și soția sa, Anca, formează un cuplu remarcabil de aproape 20 de ani. Împreună, au trei fete minunate, care le aduc mereu fericire.

Pavel și Anca sunt împreună de aproape 20 de ani / foto: arhiva
Pavel și Anca sunt împreună de aproape 20 de ani / foto: arhiva

Cu toate acestea, puțini cunosc diferența de vârstă dintre cei doi actori îndrăgiți. Recent, prezentatorul a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre partenera sa de viață!

Diferența de vârstă dintre Pavel Bartoș și soția sa. Câți ani îi despart

Prezentatorul de la Pro TV se declară un tată împlinit, un soț fericit și o persoană care învață continuu.

El este căsătorit cu Anca de peste 20 de ani, iar împreună au trei fiice: Eva (18 ani), Rita (14 ani) și Sofia (9 ani). Un detaliu mai puțin cunoscut este că între ei există o diferență de vârstă de doi ani: Pavel are 48 de ani, iar Anca are 46 de ani.

Această mică diferență de vârstă i-a ajutat să găsească un echilibru în relația lor și să depășească provocările întâmpinate.

Vedeta recunoaște că au avut momente tensionate în perioada în care el era deseori plecat pentru cariera sa de actor, ceea ce a generat dificultăți pentru amândoi.

Cu toate acestea, odată ce au devenit părinți, au învățat să gestioneze mai ușor momentele delicate și, în timp, au devenit mai înțelepți și mai răbdători. Acum, se bucură de fiecare moment trăit împreună.

„Povestea fiecăruia este unică și trebuie trăită ca atare. Ne-am iubit, ne iubim, ne-am ascultat, ne ascultăm, am comunicat, comunicăm, și asta ne-a ajutat să fim aici. Noi am fost mereu împreună... Odată cu venirea copiilor pe lume, devii mai înțelept, mai răbdător, mai bun și, în plus, copiii dau sens vieții”, a declarat Pavel Bartoș pentru viva.ro.

Ce spune Pavel Bartoș despre planurile soției sale

Fiica cea mare, Eva, este studentă la Facultatea de Drept, iar Anca a decis să își urmeze pasiunea din tinerețe pentru Medicină, fiind și ea studentă alături de fiica sa. Pavel Bartoș este foarte mândru de ambiția și determinarea soției sale și o susține necondiționat, deși admite că nu este ușor să locuiască alături de două studente.

„Eva a terminat primul an la Drept, așa că a fost prima dată când am avut două studente în casă... Deși este greu în sesiune, mă bucur foarte mult că Anca și-a urmat visul și că merge pe urmele tatălui ei. Este evident că are talent și o bucurie atunci când studiază. Abia aștept să o văd profesând și voi fi mereu aici să o susțin și să o încurajez", a mai adăugat prezentatorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net