Cine este Iulia Vîlcean, tânăra de 20 de ani care a uimit o întreagă țară la „Românii au talent”. Smiley și Pavel Bartoș i-au acordat Golden Buzz

Pe scena reality-show-ului „Românii au talent” și-a făcut apariția un nou talent, care i-a emoționat profund pe jurați, dar și pe cei de acasă. Iulia Vîlceanu, tânăra cu o voce extraordinară, care a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș, și-a spus povestea în fața unei întregi țări. 

Iulia Vîlcean / foto: Pro TV
Iulia Vîlcean / foto: Pro TV

Vocea plină de sensibilitate a Iuliei a cucerit inimile celor care au urmărit întreg momentul de pe scena Pro TV.  Tânăra din Satu Mare se laudă nu doar cu vocea, ci și cu talentul de a cânta la chitară și de a compune muzică, unele dintre piesele sale fiind deja pe YouTube. 

Iulia a ridicat în picioare o întreagă sală! 

Momentul său de la „Românii au talent” a fost considerat de-a dreptul emoționant. Publicul s-a sensibilizat până la lacrimi, Smiley și Pavel Bartoș i-au acordat Golden Buzz, iar cei prezenți la masa juraților s-au ridicat în picioare, în aplauze:

Andra: „Într-o lume de zgomot, tu ești o notă pură care ajunge direct la suflet.”

Andi Moisescu: „În cicatrice să citești printre rânduri, mi-a rămas asta...Wow, versurile sunt absolut superbe. Pare o compoziție dintr-o lume pe care o credeam uitată.”

Mihai Bobonete: „Eu îți prevăd un viitor foarte mare.”

Dragoș Bucur: „Cred că ești în primul rând o povestitoare. Tu folosești odată muzica, în al doilea rând emoția și în al treilea rând intelectul. Foarte rar se întâmplă ca un artist să reușească să le combine pe toate...”, au spus jurații, conform Pro TV. 

Povestea de viață a Iuliei Vîlceanu 

La doar 20 de ani, Iulia a sensibilizat publicul și juriul. Originară din Satu Mare, aceasta este studentă la Psihologie în limba engleză, la Universitatea din Cluj, facultate pentru care a optat din dorința de a înțelege omul în esența lui. 

Pe lângă studii, Iulia este pasionată de muzică: nu doar cântă cu vocea și la chitară, ci și compune muzică încă de la vârsta fragedă de 12 ani. De asemenea, toate piesele sale sunt scrise în limba engleză și se găsesc pe YouTube. 

Divorțul părinților, un subiect sensibil pentru Iulia 

Iulia Vîlcean nu este singură la părinți, ea mai având un frate în vârstă de 23 de ani. Cei care le-au dat viață lucrează în domeniul juridic, și s-au despărțit în urmă cu ceva vreme. Cântăreața nu-și dorește să vorbească foarte mult pe marginea acestui subiect, fiind unul delicat pentru ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net