Un copil de doar 10 ani a uimit juriul de la „Românii au Talent”! Poate face calcule în mai puțin de o secundă

#Românii au talent

Copiii din țara noastră demonstrează că generația următoare este plină de talent! Iar printre copiii care urmează să urce pe scena de la „Românii au Talent” se numără și Karlos Tănăsucă, un tânăr în vârstă de numai 10 ani, dar care deja a uimit întreaga țară cu abilitățile sale matematice.

Karlos Tănăsucă poate face calcule în mai puțin de o secundă
Karlos Tănăsucă poate face calcule în mai puțin de o secundă

Sezonul cu numărul 14 din „Românii au Talent” merge în continuare, iar pe scena de la PRO TV au urcat în acest an o mulțime de copiii cu talente uimitoare, care au captivat atât juriul, cât și publicul din întreaga țară. Iar printre aceștia se numără și Karlos Tănăsucă, care poate face calcule complexe în minte, în mai puțin de o secundă!

„Când aveam vreo 5 ani, tatăl meu m-a întrebat dacă vreau să merg la un curs de matematică. Deși nu eram încântat, mi-a propus să încercăm. După o lecție demonstrativă, mi-a plăcut și mi-am dorit să continui. În momentul de față, fac calcule la 0,3 secunde, la 0,5 și la 0,8 – unde fac cu 5 termeni, cu sute. Îmi place această zonă a calculelor, deoarece te motivează să dai tot ce poți. Mi-aș dori ca jurații să-mi spună că am trecut mai departe cu 4 de DA, aș vrea să-i impresionez pe toți”, a declarat tânărul din Iași, în vârstă de numai 10 ani.

Tânărul care poate face calcule în mai puțin de o secundă

De asemenea, pe scena de la „Românii au Talent” va mai urca și tânăra de numai 9 ani din Constanța, Erica Popa. Aceasta a început să danseze de la vârsta de 3 ani și a studiat balet, gimnastică și contemporan. Aceasta speră să impresioneze juriul cu un număr de dans. Tot cu un număr de dans speră să meargă mai departe în competiție și Bollywood Dance Show, un grup de tinere cu vârste între 8 și 13 ani, din Republica Moldova.

De asemenea, Edina Neagu, din Dâmbovița, în vârstă de numai 10 ani, speră să impresioneze juriul cu vocea ei. Tânăra face cursuri de canto de la 8 ani și a spus că și-a dorit mereu să ajungă pe scenă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net