Ce diferență uriașă de vârstă este între Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu. Motivul pentru care și-au unit destinele după 13 ani de relație

Carmen Ionescu (68 de ani) și Constantin Dinulescu (91 de ani) sunt dovada vie că dragostea nu are vârstă. Deși îi despart 23 de ani, actorii nu au resimțit niciodată această diferență și au reușit să își mențină relația pe linia de plutire. Actrița a mărturisit totul despre povestea lor de iubire.

Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu
Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu

Cum s-au cunoscut și când au luat decizia să se căsătorească

În cadrul unui interviu, Carmen Ionescu a vorbit deschis despre relația cu Constantin Dinulescu, pe care l-a cunoscut prin intermediul fostei sale soții. Mai mult, aceasta a dezvăluit și motivul pentru care au ales să își unească destinele abia după 13 ani de la momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

„Ne-am cunoscut când soţul meu se despărţise de soţia lui, Cristina Dinulescu, care îmi era maestră de balet la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase, iar faptul că m-a prezentat lui a fost un gest de bunăvoinţă venit din convingerea ei că meritam să fiu ajutată.

Relaţia mea cu viitorul meu soţ a demarat sub cele mai serioase intenţii, iar faptul că am devenit soţ-soţie s-a conturat treptat, din partea mea venind cu dorinţa neîntreruptă, iar din partea lui, cu dorinţa de a mă ajuta cu toată priceperea ca să îmi împlinesc visul de a deveni actriţă”, a povestit Carmen Ionescu, pentru Viva.

Carmen Ionescu a răsfoit prin amintiri și a povestit cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie. Atât ea, cât și Constantin Dinulescu au decis de comun acord că vor să spună „Da” în fața altarului și chiar dacă acest lucru s-a întâmplat abia după 13 ani, cei doi s-au bucurat nespus de marele eveniment.

„Bineînţeles că am decis împreună, iar faptul că am așteptat perioada despre care aminteaţi nu avea legătură cu intenţiile noastre, ci era dictat strict de condiţiile sociale ale momentului. Condiţiile noastre materiale la momentul căsătoriei erau modeste, încât marele eveniment a fost tratat cu discreţie și s-a desfășurat în intimitatea familiei noastre”, a mai spus actrița pentru sursa citată.

„Diferența de 23 de ani dintre noi nu a fost niciodată un prilej de discordie”

De asemenea, actrița din „Lia- soția soțului meu” a oferit detalii și despre cum gestionează momentele tensionate în relația de cuplu. Aceasta susține că totul se desfășoară civilizat în căsnicia ei, indiferent de gravitatea problemelor. Mai mult, Carmen Ionescu spune că diferența de vârstă de 23 de ani dintre ea și soțul ei nu a fost niciodată o piedică.

„În relaţia noastră nu a fost vorba despre aspectul exterior, ci, așa cum aveau să o demonstreze și evenimentele care s-au desfășurat în continuare, eram preocupaţi sincer de profesie și niciodată nu am lăsat ca gelozia sau invidia să ne invadeze spaţiul nostru familial.

Viata noastră se desfășoară civilizat, respectându-ne teritoriul intim prin faptul că niciodată nu l-am făcut subiect de dezbatere publică; casa și atmosfera de familie au fost mereu pentru noi oaza de liniște și de lumină din viaţă.

Vreau să spun că diferenţa de 23 de ani dintre noi nu a fost niciodată un prilej de discordie, pentru că vârsta unui om, cred eu, nu e dată de numărul anilor, ci de prospeţimea gândurilor cu care abordează viaţa”, a adăugat Carmen Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ce mesaj i-a transmis Fuego compozitorului Jolt Kerestely!
cub carmen trandafir png
copii adela popescu radu valcan jpg
yung miami nyfashionweek profimedia (1) jpg
matt leblanc profimedia jpg
Banner Mihai Traistariu
vedete in prima zi de școală (1) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net