Carmen Ionescu și Bebe Cotimanis, cel mai nou cuplu din televiziune!

Ultima actualizare:

Carmen Ionescu, 66 de ani, şi Bebe Cotimanis, 67 de ani, au acceptat cu mare bucurie propunerea de a face parte din noul proiect de televiziune, serialul „Lia”, pe care Antena 1 îl va difuza în curând.

Cei doi actori vor fi Maria și Marcel, în serialul „Lia”

Carmen Ionescu şi Bebe Cotimanis joacă rolurile Mariei şi al lui Marcel, unchii Liei, doi oameni simpli, angajaţi pe domeniul Vornicu.

Citește și: După „Adela”, Antena 1 anunță lansarea unui nou serial, intitulat „Lia”

Maria, sora tatălui Liei, este menajeră în casa Vornicu, o femeie plină de viaţă, sufletistă, empatică şi jovială, care trebuie însă adesea să fie supusă în faţa soţului ei, Marcel. „Ce bucurie mai mare poate să fie decât faptul că ai privilegiul să lucrezi în continuare, să faci ceea ce îți place şi mai ales, după un proiect ca Adela, să ai şansa să faci ceva diametral opus. Este o încântare pentru mine să o interpretez pe Maria, un personaj deosebit, în care predomină comicul, dar care este încărcat şi cu stări sufleteşti total diferite. Mi-e foarte la îndemână acest personaj, pentru că am senzaţia că mă joc tot timpul. Trebuie să recunosc că am avut mari emoţii la trecerea de la Martha Andronic la Maria Pescaru, două personaje diametral opuse, şi nu pot decât să îi mulţumesc Ruxandrei Ion, care a avut încredere în mine să îmi ofere asemenea partituri deosebite, cu care rar sau poate chiar deloc reuşeşti să te întâlnești într-o carieră întreagă!”, a dezvăluit Carmen Ionescu.

Vezi și: Anca Androne, malefica din “Adela”, despre cel mai tare truc de frumusețe. Are 48 de ani, dar nu-i dai!

Marcel, personajul interpretat de Bebe Cotimanis în serialul Lia, este un lipovean sfătos şi viclean, fost bucătar, care a ajuns administratorul domeniului Vornicu. Om bun la toate şi tradiţionalist, supus în faţa stăpânilor casei, în spatele uşilor închise, Marcel este mai mereu în contradicţie cu soţia sa.

Personajul pe care îl interpretez în noua producţie marca Ruxandra Ion este un mitocan simpatic, un om cu carte puţină, dar cu orgolii multe, familist aproape convins. Marcel al meu îşi expune misogonismul cu un umor de mahala, sper eu, fermecător. Dar mai multe nu vă spun, ci vă las să descoperiţi în curând, pe micile ecrane!”, a mărturisit Bebe Cotimanis.

Nu rata nici: Cum s-au reprofilat cei mai sexy Războinici de la Exatlon! Floroaica, Silaşi şi Costin Gheorghe sunt pe val

După succesul înregistrat cu cele patru sezoane ale serialului Adela, Antena 1 a dat startul filmărilor pentru Lia, un nou serial de ficțiune, o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net