Anca Androne, malefica din “Adela”, despre cel mai tare truc de frumusețe. Are 48 de ani, dar nu-i dai!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Androne, după numele din buletin, sau mai bine zis Delia Drăghici, unul dintre persoanajele negative ale producției “Adela”, ne-a dezvăluit care este secretul chipului perfect, dar și de ce nu apelează la intervențiile estetice. Actrița scoate foarte puțini bani din buzunar pentru a arăta mereu impecabil!

Anca Androne, secrete de frumusețe!

Extrem de sensibilă și elegantă, Anca Androne, cunoscută de publicul larg drept Delia, personajul negativ din serialul de la Antena 1, și-a deschis sufletul în fața tuturor întrebărilor adresate de noi.

Actrița a vorbit în exclusivitate despre trucul său de înfrumusețare, dar și despre motivul pentru care nu a apelat până la vârsta de 48 de ani la medicul estetician.

Vezi si: Anca Androne, malefica din serialul "Adela", a jucat cu Monica Bellucci, Charles Aznavour și David Hasselhoff

Secretul tenului meu este că de obicei mă spăl cu apă rece pe față și am senzația că te trezești într-o clipă. În rest, nimic mai mult! Folosesc creme de față și pentru că am probleme cu pigmentarea, folosesc seara acizi.

Îmi este puțin frică de operațiile estetice, pentru că, fiind actor, îți pot schimba fizionomia și nu mi se pare cel mai bun lucru pe care poți să îl faci, dar sunt câteva lucruri de care poți beneficia și nu îți schimbă expresia feței.

Până în acest moment, nu am nicio intervenție estetică. Sper să ajung să fac din astea super ușoare și să mă păstrez naturală. Mă rog, mă ajută și gena, cred! Din fericire, nu am cearcăne. Ele apar doar dacă sunt foarte obosită”, a declarat Anca Androne, pentru Click!.

Iată și: INTERVIU Anca Androne din "Adela", pe val și în carieră, și în amor. "Suntem împreună de vreo 30 de ani". Soțul ei a jucat în Harry Potter

Anca Androne: „Fericirea este un lucru destul de greu de atins”

Actrița formează de 30 de ani un cuplu cu actorul Emil Hoștină, cei doi au o relație puternică, solidă, mai ales că au și o fetiță superbă de șapte ani.

Eu cred că fericirea este un lucru destul de greu de atins, dar suntem bine. Toată familia este sănătoasă, copilul este la școală. Suntem bine, în principiu. Copilul pentru mine a fost un lucru salvator, fiind așa o fire mai melancolică, am fost obligată să ies din zona aceasta și să mă împământenesc. Eu și soțul meu ne ocupăm amândoi de fetiță, suntem bine. Sarcinile le împart cu soțul meu în funcție de programul fiecăruia, depinde cine are treabă, cine este liber. Ne împărțim programul foarte bine, ne echilibrăm”, a declarat Anca Androne, pentru Click!.

anca androne emil hostina 0 jpeg

Actorul Emil Hoștină, roluri importante la Hollywood

Până la 46 de ani, Emil Hoștină a jucat în multe producţii importante de la Hollywood, printre care "Barbarians Rising", “Harry Potter and the Deathly Hallows”, “The Zero Theorem”, “Anacondas: Trail of Blood”,The Borgias, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Ondine etc.

Iată ce ne povestea Emil Hoștină, într-un interviu, despre munca la producția Harry Potter: „Pentru mine a fost un soi de masterclass. Am avut realul privilegiul de a-i vedea la lucru pe Alan Rickman, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter. O poziţie privilegiată, pentru că nu aveam mare lucru de făcut, iar noi în film numim asta figuraţie specială. Am stat şi am văzut meşteşug, cum lucrează, cum interacţionează cu personajele lor. Harry Potter a fost un produs de marcă. (n.r. Hoştină a fost în film “Devorator al Morţii”)", a declarat Emil Hoștină, pentru Click!.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net