Anca Androne, malefica din serialul "Adela", a jucat cu Monica Bellucci, Charles Aznavour și David Hasselhoff

image
Anca Androne, Delia Drăghici din "Adela", a jucat la Hollywood foto: Antena 1

Nu foarte mulți dintre actorii români au șansa de a avea o carieră la Hollywood sau de a juca în producții de top de peste Ocean. O actriță care a depășit această barieră este Anca Androne, pe care o puteți vedea săptămânal în serialul "Adela", de la Antena 1, serial produs de Ruxandra Ion.

Pe camelonica actriță Anca Androne (47 de ani) am descoperit-o urmărind serialul "Adela", de la Antena 1, dar ne-o amintim și din filmele de groază "Anaconda 4" (2009), unde a jucat cu Ana Ularu, și "Anaconda 3", unde a fost colegă de platou cu David Hasselhoff. La noi a jucat în "Occident", "Bărbatul soțului meu" sau "Examen", în rest fiind producții de teatru sau de film, realizate peste hotare. Dintre acestea amintim "Old Goriot" (2004), cu Charles Aznavour, și "The Whistleblower" (2010), cu Rachel Weisz, Vanessa Redgrave și Monica Bellucci.

Anca Androne și-a început studiile de actorie la București, în cadrul UNATC, completate ulterior printr-un curs de mișcare și artă a actorului la Academia de Teatru din Berlin. Este distribuită în numeroase spectacole, de la teatru de tip experimental, până la Becket și Shakespeare. În prezent este actrița la teatrul Bulandra.

Ce spune despre rolul din "Adela"

În serialul "Adela", Delia Drăghici (Anca Androne) este sora lui Paul, acţionar alături de acesta la imperiul media lăsat moştenire de tatăl lor. Delia este o femeie de carieră, foarte ambiţioasă şi care nu lasă nimic la voia întâmplării. O urăşte pe fata lui Paul, pentru că ar putea moşteni compania şi banii familiei în detrimentul celor doi copii ai ei. Delia suferă de complexul superiorităţii şi simte o satisfacţie foarte mare când îşi bate joc de oamenii cu venituri modeste. Adoră înalta societate şi nu ratează petrecerile şi recepţiile elitelor.

image
Anca Androne și Bogdan Talașmanfoto: Antena 1

„Pentru mine, rolul Deliei este o provocare foarte mare. Am mai jucat o singură dată, la teatru, un personaj negativ, în film niciodată, aşa că simt că voi fi pusă la grea încercare în fiecare episod. Îmi voi apăra copiii, statutul şi poziţia prin orice mijloace şi cu toate forţele de care este capabil acest personaj! Vă invit să descoperiţi povestea noastră la Antena 1!”, a declarat Anca Androne pentru Click!. Delia s-a căsătorit cu Dorin Drăghici (Bogdan Talaşman) ca să îl controleze după bunul plac. Cei doi s-au cunoscut în Elveţia, unde el lucra ca barman, iar Delia era studentă. A lăsat-o însărcinată, s-au căsătorit şi au revenit în România, direct la vila Andronic. Tot Delia a fost cea care i-a obţinut şi o slujbă, la televiziunea tatălui ei, asigurându-se pe această cale că nu va avea nicio putere de decizie.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
SUA iau în considerare mai multe scenarii privind escaladarea războiului FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf