Suferința care i-a adus sfârșitul talentatului actor Doru Ana, evocată de prieteni

Ultima actualizare:

Actorul Doru Ana ne-a părăsit pe 11 octombrie, în noaptea de luni spre marți. Avea 68 de ani și o carieră emblematică în lumea teatrului și a cinematografiei.

O viață marcată de suferințe

Un om de o decență și o discreție exemplară, Doru Ana nu a făcut un subiect de discuție din problemele sale, însă nu a refuzat să discute despre momentele grele ale existenței sale atunci când era întrebat.

Citește și: Doru Ana, tragedia neștiută care a marcat viața regretatului actor: «Nu mă feresc să vorbesc de ea»

Tocmai de aceea, motivul morții sale este o enigmă pentru fanii artistului. Prietenii, însă, îi cunoșteau problemele de sănătate, unii dintre ei evocându-le în aceste momente grele.

...a plecat în lumea celor fără suferință și unde nu va mai fi singur, bunul meu prieten și nu numai, actorul Doru Ana. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, bucură-i pe cei de sus, iar noi cei care am rămas aici cu sufletele facute praf, știind prin ce ai trecut și câtă durere ai dus, nu te vom uita niciodată. Cuvintele pentru ceea ce simt eu sunt inutile, sunt foarte tristă și mi-e greu să cred că nu mai ești, pentru că ai plecat așa de repede, însă știind cât ai suferit mă împac cu gândul,  dacă pot spune așa ceva, că ți-o fi mai bine acolo sus și nu o să te mai doară nimic. Drum lin în lumea celor drepți și buni, să ne spui în care stea te-ai stabilit să te privim, iar eu și Marius ne vom gândi cu drag la tine, dar și cu multă tristețe. Te așteaptă Paul”, este mesajul emoționant semnat de una dintre prietenele regretatului actor, avocata Mioara Drăghia.

Vezi și: A murit actorul Doru Ana! Reacțiile cunoscuților la aflarea teribilei vești

Doru Ana era și profesor, așa că foștii studenții au făcut cea mai tristă reuniune, pe pagina contului de socializare al actorului. Printre aceștia și Irina Rădulescu, fiica genialului maestru Dem Rădulescu. „Mereu îmi spuneați - „Ești născută de Sfânta Parascheva ?! Știi că e protectoarea mea!” Și chiar în ajun, Sfânta v-a luat la Ea… Veți sărbători în Lumină alături de Măriuca… De pe la noi de pe aici… Doar iubire…”, a scris Irina Rădulescu.

Nu rata nici: Doru Ana, mărturisiri emoționante despre cel mai prețios dar primit în viață

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
sofer cu polita rca jpeg
canicula jpg
litoral jpg
Gripa debutează brusc cu febră, dureri de cap și stare generală de rău jpeg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
8 iunie 1922 primul meci tricolori jpg
medic masca covid shutter 1683323431 jpeg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net