Doru Ana, mărturisiri emoționante despre cel mai prețios dar primit în viață

Ultima actualizare:

    Doru Ana joacă în serialul „Fructul orpit” de la Antena 1foto: Antena 1
Doru Ana joacă în serialul „Fructul orpit” de la Antena 1foto: Antena 1

Cunoscutul actor Doru Ana, pe care telespectatorii îl pot urmări în serialul “Fructul oprit” de la Antena 1, a făcut mărturisiri emoționante în emisiunea „CulTOUR”, de la Happy Channel. În cadrul edițiiilor care se difuzează azi și mâine de la ora 17.30, artistul vorbește despre cel mai prețios dar pe care l-a primit în viață.

„Cea mai frumoasă și marcantă amintire din copilărie o am de la vârsta de trei ani și jumătate, când am pășit prima dată la grădiniță în grupa mică... Și cum se întâmplă, educatoarele îți spun unde să stai. Pe mine m-au pus alături de un băiețel, care apoi mi-a devenit cel mai bun prieten, timp de 50 de ani, până când s-a prăpădit. Am fost nedespărțiți. Nu a trecut zi să nu vorbim unul cu altul. De la trei ani și jumătate până la 53 de ani, când s-a prăpădit. Este darul cel mai prețios pe care mi l-a dat Dumnezeu vreodată. Eu am avut acest noroc fantastic. Am crescut împreună, de multe ori oamenii spuneau că suntem frați, că suntem din aceeași familie, pentru că eram nedespărțiți”, a povestit Doru Ana pentru emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Actorul, pe care publicul îl poate urmări în „Fructul oprit” - serialul difuzat miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1, mărturisește că pasiunea pentru lumea artistică i s-a dezvoltat încă de la o vârstă fragedă. „Eu am învățat textele lui Caragiale, în copilărie, odată cu Tatăl nostru”, a mai spus acesta. Ce a învățat actorul de la părinții săi, ce pasiuni are, dar și alte detalii mai puțin știute despre acesta, în cadrul unui interviu complex, astăzi și mâine, de la ora 17.30, la Happy Channel.

image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
joe pesci jpg
banner roxana vancea png
kate middleton (8) jpg
banner ioana tufaru png
banner dorian popa png