Povestea fabuloasă de dragoste a doi actori români. Sunt împreună de 44 de ani și se iubesc ca în prima zi: „Mi l-a prezentat fosta lui soție”

Ultima actualizare:

Poveștile de dragoste ale multor artiști români par desprinse din scenariile unui roman de dragoste, mereu reprezentând o încântare pentru mulți dintre fanii lor. Astăzi amintim despre o iubire care dăinuie și în prezent, și care a început în urmă cu zeci de ani de zile. 

Cuplu / foto: Pixabay
Cuplu / foto: Pixabay

Actorii Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu sunt protagoniștii uneia dintre cele mai frumoase povești de dragoste din ultimii 45 de ani. Se iubesc fără rețineri de ani de zile și împreună au reușit să clădească o frumoasă poveste care și acum stârnește curiozitatea și admirația publicului. 

Cum s-au cunoscut Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu 

Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu / foto: Social media
Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu / foto: Social media

Actorii Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de patru decenii, atunci când ea era studentă, iar el profesor.  

„M-a pregătit pentru Teatru. Primul an de dat la teatru a fost 1975 și pe el l-am cunoscut în 1979. Mi l-a prezentat fosta lui soție, care era maestră de balet la Teatrul Tănase și eu eram acolo în corpul ansamblu.

În toți anii aceștia am stat să fiu tot pe felie cum să zic, nu în birouri, și am făcut figurație la Teatrul Bulandra 3 ani, un an nu am făcut nimic că am făcut o hepatită și 3 ani am fost la Teatru Tănase în corpul ansamblu și maestră de balet era fosta lui soție și așa mi l-a prezentat”, a dezvăluit Carmen Ionescu pentru impact.ro.

Carmen Ionescu: „El e mai înțelept” 

Actrița serialului „Lia, soția soțului meu”, mai dezvăluia în trecut faptul că în brațele soțului ei a găsit liniștea și siguranța pe care o căuta. 

„El e mai înțelept. Eu am avut o gelozie când a filmat el la Mircea Danieluc în A unsprezecea poruncă și a avut o scenă de amor. Nu mi-a picat bine.

În timp am devenit și eu mai înțeleaptă, nu, că nu sunt absurdă, dar, mă rog, pe undeva pe acolo am așa deranjuri, dar sunt mici”, mai povestea Carmen Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net