Ce diferență uriașă de vârstă este între Alina Pușcaș și soțul vedetei. Prezentatoarea TV este mult mai tânără decât bărbatul alături de care are 3 copii

Ultima actualizare:

Alina Pușcaș se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. A jucat în mai multe seriale și a prezentat emisiuni TV, unde s-a făcut cunoscută. Vedeta este căsătorită cu Mihai și se pare că în relația lor, vârsta nu a contat deloc.

Alina Pușcaș, alături de soțul ei, Mihai
Alina Pușcaș, alături de soțul ei, Mihai

Alina Pușcaș și soțul ei au împreună 3 copii minunați și se pot declara niște părinți împliniți. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă există între ea și partenerul său. Pentru ei, faptul că îi despart 10 generații nu contează deloc, ci consideră că cel mai important lucru este înțelegerea și comunicarea.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a mărturisit că soțul ei, de profesie stomatolog, a împlinit 50 de ani, însă nu pare să își arate vârsta, ci pare mult mai tânăr. De asemenea, Alina Pușcaș spune că nu s-ar fi văzut niciodată căsătorită cu un bărbat de vârsta ei și este extrem de fericită lângă alesul inimii ei.

“A făcut 50 de ani, dar arată cam de vârsta mea așa. Nu își arată vârsta deloc. Sunt 10 ani între noi, eu zic că este foarte sănătoasă diferența. Noi ne-am cunoscut când el avea 41 de ani, eu 31 de ani. Mi se pare groaznic că a trecut atât de repede o perioadă lungă, dar eu zic că a fost perfecta și binevenită diferența asta de vârstă. Nu m-aș fi văzut în niciun caz cu cineva de vârsta mea”,  a declarat Alina Pușcaș pentru Unica.

Alina Pușcaș s-a luptat cu depresia

Viața Alinei Pușcaș nu a fost tot timpul doar lapte și miere. În ciuda faptului că este o femeie împlinită, vedeta a avut și perioade în care a clacat. La un moment dat, s-a confruntat cu depresia, însă și-a găsit liniștea în sport.

„Am avut şi eu depresii pe care le-am gestionat tot eu. Eu aş recomanda terapia. De cele mai multe ori poate nu găseşti omul potrivit ca să te deschizi. În unele relaţii nu am simţit nevoia să mă deschid atât de mult. Aveam doi prieteni cu care vorbeam aproape orice. Am avut o perioadă când am intrat în depresie pentru că nu ştiam în ce direcţie să o iau cu viaţa mea.

Mi se părea că nu am niciun rost în viaţă. Trăiam un sentiment de inutilitate. Din senin m-am apucat de sală, mergeam zilnic. Am făcut sală non-stop şi m-am descărcat. Îmi era teamă că nu o să găsesc persoana care să mă înţeleagă şi atât”, a declarat Alina Pușcaș la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net