Alina Pușcaș, mamă la puterea a treia! De câte ori dă „milităria jos din pod”: „Eu am avut o copilărie strictă”

Fermecătoarea Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 și mamă a trei copii, se declară o mamă echilibrată, care este prietenă cu cei trei copii ai ei dar cărora le impune și limite ferme. 

Ce familie frumoasă are Alina Pușcaș
Ce familie frumoasă are Alina Pușcaș

Este sau nu Alina Pușcaș o mamă dură? 

Invitată în podcastul Urban Flex moderat de Otravă, Alina Pușcaș, de o sinceritate debordantă, își povestește copilăria petrecută la bunici, care au fost o resursă importantă de iubire și înțelepciune și un adevărat model pentru ea. 

Crescută într-o familie cu tangențe militare, Alina recunoaște că ea împreună cu soțul, sunt genul de familie în care se dă milităria jos din pod atunci când este nevoie și le pun limite copiilor pentru a le crea repere sănătoase și echilibrate.

„În momentul în care ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă, pentru că ei se nasc să fie mici șantajiști, așa că trebuie găsită varianta de mijloc în care să nu fii nici prea prieten, nici prea militar. Ți se schimbă radical viața când ai copii, dar e foarte important cum o faci. Dacă ții foarte mult la viața ta socială, o să găsești o variantă. Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii.

Alina Pușcaș în podcast la Otravă
Alina Pușcaș în podcast la Otravă

Viața mea cea mai frumoasa a fost la bunici, în vacanțele de vară, așa cum probabil sunt pentru toți copiii. Îi ajutam pe bunici cu animale, pentru că eram acel copil din tot Ludușul care băga animalele în pat. Am avut o copilărie destul de strictă, mama fiind „militarul” familiei”, a povestit vedeta.

Tatăl și mătușa Alinei au fost cadre militare, însă nu aduceau rigoarea armatei în familie. În prezent, se întâmplă ca Alina Pușcaș „sa dea milităria jos din pod” și să se lase cu pedepse „Nu sunt genul de părinte care sa fie împotriva cuvântului “NU”; din punctul meu de vedere trebuie să îi spui “nu” atunci când încalcă niște limite, pentru că el nu are de unde să știe care sunt aceste limite, care este diferența între bine și rău”.

Alina Pușcaș la ”Te cunosc de undeva”
Alina Pușcaș la ”Te cunosc de undeva”

Alina a dat exemplu de situație de familie - când cei trei copii nu au vrut să împartă jucărille între ei, iar ea a hotărât să doneze jucăriile. Deși foarte activă pe rețelele de socializare, Alina consideră că din cauza mass-mediei și a spațiul virtual, persoanele publice au ajuns la un „click distanță de orice”, ceea ce a făcut să dispară „vraja” și fanii adevărați. Crescută în Ardeal și obișnuită cu stilul liniștit, Alina deplânge lipsa de empatie și răutățile gratuite din social media dar și din viața de zi cu zi. Și tot ea a povestit cum a ajuns să dea probă pentru serialul ”Narcisa sălbatică”, acum 13 ani și cum dintr-un model a devenit actriță și vedetă de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net