Ce presupune dieta 333, regimul care o ajută pe Alina Pușcaș să slăbească în timp record

Ultima actualizare:

Alina Pușcaș, în vârstă de 38 de ani, este una dintre vedetele care au o siluetă de invidiat, deși este mama a trei copii. Prezentatoarea TV vrea să fie în cea mai bună formă a ei, astfel că a decis să urmeze „dieta 333”, pe care o mai încercase și în 2020. În timp record, a dat jos patru kilograme. În ce constă dieta?

Ce a spus Alina Pușcaș despre dieta care a ajutat-o să slăbească / Foto: Instagram
Ce a spus Alina Pușcaș despre dieta care a ajutat-o să slăbească / Foto: Instagram

Alina Pușcaș a dezvăluit cum a reușit să slăbească patru kilograme în timp record. Cum se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, vedeta și-a dorit o schimbare și a decis să urmeze „dieta 333”, pe care o mai încercase și în 2020 și care a dat rezultate la momentul respectiv. În 2020, fără antrenamente obositoare în sala de fitness, prezentatoarea TV a dat jos șase kilograme, în 9 zile.

„Prima dată, în 2020, am slăbit în nouă zile aproape șase kilograme. Eu atunci nu făceam sport, în perioada respectivă nu, din contră. Am lucrat masă musculară și eram ceva de genul «Stai puțin, de ce atunci am slăbit mai repede?». Avea legătură cu faptul că eu cât am ținut dieta asta am făcut și sport și atunci musculatura o simțeam că era mai grea și atunci pe cântar am slăbit patru kilograme în aceaste nouă zile”, a declarat Alina Pușcaș, la Star Matinal.

Alina Pușcaș: „Eu, practic de 15-16 ani, fac fasting fără să îmi dau seama”

Dieta constă în consumul de alimente disociate, mai exact, se mănâncă timp de 3 zile numai carne, alte 3 zile legume și fructe, iar în ultimele 3 zile doar lactate.

De asemenea, vedeta a mărturisit că de mare ajutor i-a fost și faptul că a ținut post intermitent de ani întregi, fără să știe că face fasting, și că sare mereu peste micul dejun. Prima masă este mereu după prânz, ceea ce a ajutat-o să slăbească.

„Gustările îmi întrețin pofta (…) Eu, practic de 15-16 ani, fac fasting fără să îmi dau seama, pentru că eu de fiecare dată săream peste micul dejun, mai puțin în vacanțe, dar micul dejun nu mi-l lua, și atunci începeam cu prânzul și făceam fasting fără să știi”, a mai spus Alina Pușcaș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net