Ce etnie are artista Carmen Trandafir. A recunoscut fără pic de rușine: „Fiecare pădure are uscăturile ei”

Cunoscută pentru melodiile cu care a încântat publicul român, multe curiozități au fost legate de entia lui Carmen Trandafir. Cântăreața vorbea în trecut despre originea ei și, cu toate că nu s-a sfiit să spună adevărul, artista a făcut o serie de mențiuni la modul în care sunt tratați oamenii de etnie rromă, în România. 

Carmen Trandafir / foto: Social media
Carmen Trandafir / foto: Social media

Cu toate că solista s-a retras acum ani de zile din lumina reflectoarelor, continuă să fie o figură publică iubită de mulți fani. A cunoscut succesul și pe plan personal, după ce și-a întemeiat o familie: a devenit soția comentatorului sportiv Emil Grădinescu, și împreună sunt părinții unei fetițe minunate, pe nume Ana. 

„Fiecare pădure are uscăciunile ei”

În trecut, Carmen a fost întrebată dacă este de etnie rromă, iar răspunsul ei a fost că nu îi place: „tot ce ține de etnia rromă. Fiecare pădure are uscăciunile ei... Dar ce importanță are? Important este cum sunt, nu ce sunt. Pentru că, dacă sunt cum sunt, și aș putea fi, oamenii îi cataloghează pe toți la fel”, mărturisea ea în trecut, potrivit jurnalul.ro.

În ciuda faptului că s-a tot lovit de întrebarea legată de originile ei, solista mărturisea că cel mai deranjant aspect pentru ea are legătură cu diferențele care sunt făcute întotdeauna între cele două rase. Mai concret, mereu s-a simțit obligată să fie „fățarnică” din anumite puncte de vedere. 

„Problema mea e că trăiesc în România și, atunci, lasă-mă să mă adaptez, să fiu ca majoritatea românilor! În România sunt obligată să fiu fățarnică, din unele puncte de vedere”, a mai spus solista. 

Ce spunea despre numele ei de familie 

Carmen declara că niciodată nu i-a plăcut numele său de familie: „Trandafir”, și a aștepta momentul în care și-l va schimba. 

„Au fost unii care chiar mi-au apreciat numele. Însă nu mi-a plăcut niciodată că mă cheamă Trandafir. Abia aștept să-mi schimb numele când mă voi căsători. Îl voi păstra totuși, pe cel de acum, ca nume de scenă”, a conchis Carmen Trandafir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net