Ce făcea Irinel Columbeanu cu Monica Gabor în vacanțele de la Paris: „Asta e, nu mai e cazul acum”

De aproximativ jumătate de an, Irinel Columbeanu (66 de ani) trăiește în azilul de bătrâni din Ghermănești. Cu toate că acum fostul milionar nu o duce prea bine, el își aduce aminte de vremurile de glorie. Într-un interviu recent, a vorbit despre clipele în care își ducea fosta soție, pe Monica Gabor, în tot felul de vacanțe.

Irinel Columbeanu a dezvăluit ce făcea cu Monica Gabor în vacanțele de la Paris / foto: Arhivă
Irinel Columbeanu a dezvăluit ce făcea cu Monica Gabor în vacanțele de la Paris / foto: Arhivă

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz și au fost căsătoriți în perioada 2006-2011. Recent, fostul milionar a oferit un interviu în cadrul căruia a dezvăluit mai multe detalii, atât despre noua lui reședință, cât și perioada în care era pe cai mari și o ducea pe Monica Gabor în tot felul de vacanțe.

„Culmea este că nu pot zice că mă plâng. Evident, e greu să pleci dintr-o vilă cu 18 camere și 18 băi și să ajungi instituționalizat printre bătrâni, dar domnul Cassian și personalul de aici mă fac să mă simt ca acasă”, a spus Irinel Columbeanu, mărturisind că s-a acomodat la azilul de bătrâni din Ghermănești, pentru actualitate.net.

Irinel Columeanu, dezvăluiri despre vacanțele cu Monica Gabor

Totodată, fostul milionar a recunoscut că medicii i-au interzis să se deplaseze până în SUA ca să o vadă pe Irinuca, dar țin legătura la telefon și prin apeluri video: „Îmi este dor de Irina si din păcate eu nu am voie, din considerente medicale, sa zbor la ea în S.U.A. și nici ea nu își dorește să vină în România, dar o înțeleg. Mă consolez cu faptul că vorbim pe apel video destul de des”, a mai adăugat el.

În ceea ce privește căsnicia cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a dezvăluit că geamantanele Louis Vuitton pe care le are în camera sa din azil îi amintesc de vremurile în care mergea cu aceasta la Paris.

„Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta «știe» mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului. Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net