Ce frumos s-a făcut băiatul Andreei Berecleanu! Petru a împlinit 19 ani și a cucerit deja inimile multor fete

Andreea Berecleanu are toate motivele să fie o mamă mândră. Prezentatoarea știrilor de la Prima TV are doi copii frumoși și inteligenți care îi fac multă cinste. Din acest motiv, vedeta nu ratează nicio ocazie să îi posteze pe cei doi atunci când se petrece un moment important în viața lor. Iată că astăzi, 10 septembrie, fiul Andreei, Petru, a împlinit 19 ani, iar prezentatoarea i-a făcut o urare deosebit de emoționantă.

 Petru a împlinit 19 ani și a cucerit deja inimile multor fete
Petru a împlinit 19 ani și a cucerit deja inimile multor fete

Ce frumos s-a făcut băiatul Andreei Berecleanu!

Petru, fiul Andreei Berecleanu a împlinit 19 ani, iar la vârsta sa, tânărul este frumos ca un prinț din povești! Înalt și foarte arătos, Petru pare că întrunește toate calitățile, mai ales că a absolvit și un liceu de prestigiu din Marea Britanie. Pentru a-și sărbători fiul, prezentatoarea a postat o fotografie cu acesta, însoțită de un mesaj tare frumos.

Nu știu alții cum sunt, nu știu alții ce simt, dar eu, ca părinte, ca mamă, sunt tare fericită că al meu a ieșit așa! Bun, demn, curajos, haios, talentat! Partea cu înălțimea si frumusetea trec în plan secund😀. La mulți ani, Petru! Ce bine că ești, ai venit să faci lumea asta mai bună!”, i-a transmis vedeta la Prima TV fiului său. 

Imediat, fanii au început și ei cu urări de bine, recunoscând în același timp că băiatul are într-adevăr niște calități fizice de invidiat.

„La mulți și buni ani, frumosului!”

„La mulți ani tineri și frumoși, așa mamă, așa băiat...”, sunt câteva mesaje de la fani.

„La muuuulți ani frumoși ca el!”, i-a transmis și Simona Pătruleasa.

Eva, în vârstă de 22 de ani, și Petru, de 18 ani, studiază în Marea Britanie, gestionându-și viața independent, spre mândria mamei lor. Petru a absolvit recent liceul, iar Andreea a fost alături de el în acest moment special. Eva a plecat din România acum șase ani pentru a-și continua studiile liceale în Marea Britanie, iar ulterior a fost acceptată la o facultate, unde își urmează în prezent parcursul academic. Anul trecut, fratele ei, Petru, s-a alăturat în Anglia pentru a-și începe și el studiile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net