Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andreea Berecleanu la nunta Ancăi Lungu. A dat o sumă exorbitantă pentru a arăta spectaculos

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan, au fost cei care au cununat-o pe Anca Lungu cu grecul Harry Arampatzis, într-o ceremonie splendidă desfășurată pe o plajă din Halkidiki, Grecia. Bineînțeles, nașa a atras toate privirile cu ținuta sa spectaculoasă, dar lejeră! Cât a costat rochia purtată de Andreea Berecleanu?

Cât a costat rochia purtată de Andreea Berecleanu la nunta Ancăi Lungu / foto: Instagram
Cât a costat rochia purtată de Andreea Berecleanu la nunta Ancăi Lungu / foto: Instagram

Anca Lungu și Harry Arampatzis s-au cununat religios în Grecia, iar Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au avut onoarea de a fi nașii de cununie ai cuplului. Prezentatoarea TV a purtat la nunta prietenei sale o ținută spectaculoasă, însă rochia nu e pentru toate buzunarele.

Pe site-ul brandului, superbele rochii de seară variază între 4.000 și 7.000 de lei, iar o creație haute-couture ajunge și la 17.000 de lei. Creația haute-couture purtată de Andreea Berecleanu are un preț de 13.000 de lei, fiind o piesă vestimentară unică și sofisticată. Designerul a oferit și variante mai accesibile ale rochiei, inclusiv o versiune midi la prețul de 6.000 de lei și una mai scurtă la 5.000 de lei.

Prezentatoarea TV a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini de la fericitul eveniment, cât și un mesaj emoționant.

„Fericirea are chipul ei. Emoția are chipul lui”

„Fericirea are chipul ei. Emoția are chipul lui. Anca și Harry, dragii noștri prieteni, începând de ieri, și iubitți fini. Bucuroși, plini unul de celălalt, răbdători pentru acest pas firesc, cel al căsătoriei religioase. Le-am însoțit pașii la altar, în prezența familiei și prietenilor apropiați, apoi am dansat și ne-am distrat până în zori la o nuntă tipic grecească, pe malul mării, cu picioarele în nisip, îmbrăcați toți în alb, așa cum ne-a rugat Ancuța.

Postez aceste momente intime, doar câteva, cu acordul ei și a lui Harry, pentru că știu că ați însoțit-o ca telespectatori, atât în viața ei profesională, căt și personală. Noi, ca nași, le vom fi alături necondiționat în fiecare moment al vieții de familie, la fel cum am făcut-o și până acum! Cu dragoste, Andreea și Constantin”, este mesajul publicat de Andreea Berecleanu pe pagina sa personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net