Ce grădină superbă are Andreea Marin! Le-a arătat internauților ce roade a cules. VIDEO

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite figuri din showbiz-ul românesc, a împărtășit recent imagini spectaculoase din grădina sa, stârnind admirația fanilor care au fost impresionați de acest „colț de rai” creat de „Zâna Surprizelor”.

Andreea Marin are o grădină superbă / foto: arhiva personala
Andreea Marin are o grădină superbă / foto: arhiva personala

De mai mulți ani, Andreea Marin locuiește într-o vilă din cartierul Pipera, în București. În 2021, casa sa a trecut printr-un proces amplu de renovare și reamenajare, dovedind un simț estetic rafinat.

În grădina Andreei Marin a venit toamna

Deși apreciază luxul, Andreea este și o mare iubitoare de flori, locuința sa fiind înconjurată de o multitudine de plante impresionante. Recent, prezentatoarea TV a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care și-a invitat urmăritorii să descopere frumusețea grădinii sale.

Concret, Andreea Marin, care are o legătură foarte strânsă cu fanii săi din mediul online, le-a arătat acestora cum arată strugurii din grădina sa s-au copt și arată foarte apetisant. „Bună dimineața, prețuiește viața! Bun venit, toamnă , în grădina cu miresme!”, a scris vedeta pe Instagram. 

Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme

Andreea Marin a reușit să piardă 20 de kilograme. Pe lângă faptul că își îngrijește cu atenție casa și grădina, vedeta acordă o importanță deosebită sănătății. Anul trecut, după o vizită la medic, a decis să ia măsuri pentru a scăpa de kilogramele în plus care îi provocau disconfort.

„Am crezut că va fi foarte dificil să pierd 20 de kilograme. Mi-am propus să ajung la greutatea pe care o aveam în liceu, dar într-un ritm lent, slăbind câte un kilogram, două maximum, pe lună. Nu am făcut excese și am urmat cu strictețe sfaturile nutriționistului.

Am aplicat mai multe diete progresive, în etape, pentru a-mi obișnui corpul cu un nou stil de viață. Provocarea a fost să urmez întocmai recomandările primite, ceea ce nu facem întotdeauna.

De multe ori știm ce avem de făcut, dar nu și aplicăm! După o perioadă, lucrurile s-au stabilizat și am scăpat de senzația constantă de foame și de pofte. Practic, mi-am reeducat corpul.

Primele una-două luni au fost mai dificile, dar apoi am intrat într-o rutină. Mi-am zis în sinea mea: ‘De ce nu am făcut asta mai devreme?’”, a povestit Andreea Marin pentru Spynews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net