Ce look schimbat are după divorț actorul Andrei Aradits! De ce arată aşa supărat!

Ultima actualizare:

Viața personală a îndrăgitului actor Andrei Aradits (49 de ani) a fost în ultima vreme zdruncinată, după divorțul surprinzător de soția sa, Andreea. Însă, după acest impas, iată că viața profesională îi aduce bucurii, acesta revenind pe micile ecrane, la Antena 1, unde va juca în serialul „Lia - Soția soțului meu". 

Andrei Aradits, alături de fosta soţie, Andreea, la un eveniment public / foto: arhiva personală
Andrei Aradits, alături de fosta soţie, Andreea, la un eveniment public / foto: arhiva personală

Cunoscut publicului mai ales din proiectele de televiziune, precum „Te cunosc de undeva"” (Antena 1), actorul a făcut o dezvăluire, acum două săptămâni, care a șocat pe toată lumea. Acesta a anunțat că a divorțat, după aproape 20 de ani de mariaj. Mărturisirea i-a făcut-o lui Jorge, pentru un podcast realizat de acesta pe YouTube, intitulat „Vorba lu’ Jorge”. 

Aradits arată atât de diferit după divorțul surprinzător prin care a trecut. Însă, se pare că motivul pentru care are un look care inspiră supărare nu are legătură cu viața sa personală. Cu un look nou, tuns scurt și cu barbă, actorul revine la rolurile de personaj negativ care l-au consacrat și l-au făcut să aibe succes. Actorul a jucat până acum în mai multe filme printre care și „Lacrimi de iubire" și „Iubire ca în filme", de la postul tv ACASĂ, iar mai târziu în „O grămadă de caramele", la Happy Channel.

De ce pare atât de supărat cu noul look?

Actorul revine pe platoul de firmare, iar personajul pe care acesta îl va interpreta se pare că este unul dintre cele mai importante deoarece va produce schimbări dramatice și definitive în destinul unor personaje din serialul „Lia – Soția soțului meu".

Personajul pe care-l interpretează Andrei Aradits este Gianni Rocca, un nume care stârnește frică doar atunci când este rostit, un mafiot cu care unele personaje au avut de-a face și regretă, mai ales că acesta nu uită niciodată ceea ce s-a întâmplat. Și indiferent de cât timp ar trece, va veni ziua în care acesta se va răzbuna. 

Andrei Aradits lămureşte lucrurile: „În noul serial joc un personaj rău"

„Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase… în direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar în mod cert se va ocupa de asasinate cu sânge rece. Abia aştept să văd pe cine voi ucide!”, a declarat Andrei Aradits într-un comuncat de presă transmis de postul Antena 1

Gianni Rocca va face rapid primele victime în poveste şi nu se va opri până nu își va atinge scopul. Personajul interpretat de Aradits este unulcomplex, cu psihologie interesantă, care îi va face pe telespectatorii serialului, în unele momente, să pună la îndoială ce consideră că e bine sau rău.

„Lia - Soția soțului meu" va fi difuzat începând cu joia aceasta, de la ora 20.30, la Antena 1.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net