Ce măsuri ia Oana Roman după ce a fost amenințată cu bătaia de un infractor periculos

Oana Roman trece prin momente dificile după ce a fost amenințată pe Instagram de un individ despre care, mai apoi, a aflat că este un infractor periculos. Bărbatul a comentat la una dintre postările sale, iar ce i-a spus este greu de reprodus în cuvinte. Oana nu a putut trece peste asta, motiv pentru care a decis să ia măsuri de urgență.

image

Oana Roman a fost amenințată cu bătaia de un individ periculos care i-a transmis mesajul chiar pe pagina ei de Instagram, unde vedeta a publicat mai multe filmulețe. A amenințat-o și a înjurat-o, aparent fără nici un motiv, căci Oana nu a jignit pe nimeni și nu a intrat cu nimeni în vreo polemică. Omul s-a trezit pur și simplu vorbind.

Evident, povestea nu putea rămâne așa. Oana a reacționat și a postat mesajul bărbatului pentru a fi văzut de toți fanii și admiratorii ei. „Numai de dietă vorbești! Ai un tupeu mai ceva ca un pușcăriaș. De nu aș bate la tine ca surdu-n tobe”, este doar o parte din mesajul trimi de individ. Vedeta a postat și fotografia acestuia, pentru a fi recunoscut de toată lumea. „Dacă din întâmplare cunoașteți acest personaj sinistru, feriți-vă de el. E periculos”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii respective. 

Adrian Ștefanian a torturat doi tineri și a amenințat cu moartea un judecător

Afectată de mesajul de amenințare pe care l-a primit de la acest individ necunoscut, Oana Roman s-a interesat cu privire la identitatea lui și a aflat că bărbatul se numește Adrian Ștefanian. Mai mult, se pare că el  este fiul unui polițist. Iar informațiile nu se opresc aici. Bărbatul este un fost pușcăriaș, acum în libertate, un om periculos și certat cu legea.

„Personajul care mă înjura și mă amenința cu bătaie azi dimineață este un infractor periculos cu multe dosare penale și cu ani grei de închisoare. Acum pare că este liber. Și în continuare periculos”, a scris fiica fostului premier al României.

Se pare că bărbatul a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constanța la 8 ani de închisoare după ce ar fi torturat doi tineri. Bărbatul este fiul fostului polițist Emanuel Ștefanian. Ștefanian a agresat în 2013 și un judecător, după ce acesta i-ar fi atras atenția să nu mai urineze pe stradă. Atunci, bărbatul l-a înjurat, l-a urmărit în trafic și l-a amenințat cu moartea pe  magistratul Ciprian Coadă. 

Oana Roman se va conslta cu avocatul ei: „Trebuie să văd ce fac cu treaba asta legal”

Într-o declarație acordată jurnaliștilor Click! vedeta recunoaște că lucrurile nu pot rămâne așa. Ea a spus că se va consulta cu avocatul pentru a rezolva problema conform legii. Vedeta a spus că nu îi este teamă de acest individ. Are locuința securizată, camere de luat vederi și firmă de pază. 

„Sper să fie doar atât, am primit mesajul de amenințarea. Am aflat că e un infractor, o persoană cu mulți ani de pușcărie, un personaj periculos. Eu am oricum firmă de pază, deci nu-mi fac probleme. Am sistem de securitate, camere, am totul de un an, nu mi-am schimbat nimic. Nu îmi e frică, dar de astfel de personaje trebuie să ne ferim, să aibă lumea grijă. Nu mă închid în casă pentru asta, i-am dat block. Încă n-am fost la Poliție. Trebuie să vorbesc cu prietena mea avocat despre asta, n-am apucat până acum, am avut treabă cu afacerea, cu coletele, trebuie să văd ce fac cu treaba asta legal, nu o las așa, îți dai seama.”, a declarat Oana Roman pentru Click!

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp