Ce nu ar face Sanda Ladoși niciodată? «Eu nu aș putea să...»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sanda Ladoși este, cu siguranță, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Aceasta s-a dedicat cu totul carierei muzicale, iar scena și publicul înseamnă mult pentru artistă. Reporterii Click! au povestit cu Sanda și au aflat detalii savuroase despre carieră, emoțiile de a fi în fața publicului, dar mai ales ce nu ar putea face celebra cântăreaţă niciodată în cariera sa.

Sanda Ladoşi adoră oamenii, îi place enorm să fie în fața acestora, să-i audă și să simtă aprecierea pe care pasionații de cultură o pot oferi artiștilor care merită.

Într-o discuție sinceră și deschisă, vedeta ne-a mărturisit că, în timpul spectacolelor, se încarcă cu energia publicului și i-ar fi foarte greu să nu-l mai simtă acolo. Sanda Ladoși ne-a declarat că nu ar putea niciodată să fie artist de online.

''Eu nu aș putea să fiu niciodată artist de Youtube, un artist online. Eu am nevoie de energia lor. Ei de aceea vin să ne vadă, au nevoie de energia noastră. Niciodată nu o să poți să transmiți ceva, așa, la televizor. Oircât de frumoasă e piesa, artista, cât de spectaculoasă e apariția'', ne-a mărturisit Sanda Ladoşi.

Citește și Regretă Sanda Ladoși decizia luată pentru copiii ei? «Sunt vitregiți de societatea din școală»

Aceasta a continuat declarațiile și a adăugat că un lucru important pe care l-a observat a fost tocmai acela că lumea este însetată de cultură, de frumos, de emoție. Oamenii vor să meargă, după o lungă perioadă în care nu au fost din cauza pandemiei, din ce în ce mai mult la spectacole, ceea ce o încântă.

Citeşte şi: Sanda Ladoși, experienţă de neuitat în vacanţă, alături de copiii ei

''Pandemia a creat o sete de cultură și de teatru, mai ales. Numai eu la câte spectacole am fost. M-am dus la foarte multe spectacole și am văzut dorința de a vedea, de a empatiza, de a fi încărcat de emoție. Lumea își dorește să iasă. Noi vom fi foarte greu, ca popor, să ne ții prea mult. Nu știu dacă se poate repeta. Lumea își dorește spectacol, emoție. Au nevoie de spectacol'', a adăugat cântăreața.

Sanda Ladoşi a lansat primul album în 1993

Sanda Ladoși este o cunoscută artistă din România, ce a cântat de la o vârstă extrem de fragedă. Cântăreaţa a început să aibă concerte din 1990, iar în 1993 a lansat albumul său de debut, "Când vine seara", editat de Electrecord. Sanda a reușit să cucerească publicul cu talentul, cu frumusețea, dar și cu melodiile sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net