Ce răspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa când i-a spus că vrea să își cunoască viitorul ginere: „Mi-a zis că...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu (66 de ani) trece prin momende de cumpănă! Fostul mare afacerist s-a „scăldat” în bani ani de zile, a avut orice femeie tânără și frumoasă la picoare, însă acum este singur și trăiește într-o cameră de la azilul de bătrâni din Ghermănești.

Recent, fostul mare afacerist, declara public că mai are o ultimă dorință înainte de a închide ochii. Și anume aceea de a merge în America, la fiica sa, Irina (17 ani), să își cunoască viitorul ginere. Astfel că, la scurt timp, Irinel Columbeanu, nu stat prea mult pe gânduri, iar într-o discuție cu fiica sa i-a zis că și-ar dori să vină în America pentru a face cunoștință cu partenerul ei. Însă, momentan, fostul milionar s-a lovit de un refuz elegant.

„Vorbesc destul de des cu Irina. I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Irinel Columbeanu: „Nu prea îmi trimite bani”

De asemenea, fostul milionar de la Izvorani a dorit să precizeze și faptul că fiica sa care se află peste Ocean nu îi trimite atât de des, pe cât se zvonește în spațiul public, bani. Însă, acest lucru nu îl afectează emotional pe fostul afacerist.

„Irinuca nu prea îmi trimite bani, din când în când face asta. Nu vreau să vorbesc despre ce sumă mi-a trimis până acum pentru că nu este frumos”, a mai spus Columbeanu.

Trai decent

De aproape jumătate de an, Irinel Columbeanu trăiește la azilul de bătrâni din Ghermănești. Constant bărbatul este vizitat de prieteni...ba mai mult, de multe ori, acesta a fost scos în oraș de apropiații săi sau chiar plimbat la munte la aer curat.

„Sunt bine aici unde sunt. Cu sănătatea sunt bine, nu mă plâng. M-am și acomodat perfect la azil. Nu am de ce să mă plâng”, a conchis, pentru Click! Columbeanu.

Click! spune

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro. În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Familia celebrului Iri a avut, în trecut, 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, mai multe mașini de lux, dar și o vilă ca în basme în Izvorani, care a ars în urma unui incendiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net