Ce s-a ales de Celia Petricu, cea mai îndrăgită prezentatoare a anilor 2000. Ce carieră a ales după ce s-a retras din televiziune

Ultima actualizare:

Celia Petricu a fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri ale anilor 2000. Cu o prezență carismatică și un profesionalism deosebit, ea a captat atenția telespectatorilor și a devenit rapid o figură emblematică a televiziunii din România. Deși avea o carieră înfloritoare, Celia a ales să se retragă din lumina reflectoarelor în anul 2007, când se afla la apogeul popularității sale. De atunci, mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea și ce carieră a ales după ce a părăsit televiziunea.

Celia Petricu.
Celia Petricu.

După zece ani petrecuți în televiziune, Celia Petricu a luat o decizie surprinzătoare în 2007: să se retragă din mass-media și să se dedice familiei și unei noi cariere. Această decizie a coincis cu nașterea fiicei sale, Karina, care acum are 17 ani. Celia și-a concentrat atenția asupra familiei și a ales să își urmeze o altă pasiune, mult diferită de cea a jurnalismului.

În loc să rămână în atenția publicului, Celia a ales să se reinventeze profesional, mutându-se într-un domeniu complet diferit: consultanța juridică și relațiile internaționale. Absolventă a Facultății de Drept și Relații Internaționale, ea a reușit să-și pună în valoare cunoștințele acumulate în timpul studiilor, lucrând într-o firmă de avocatură unde s-a specializat în consultanță pentru afaceri internaționale.

De ce a părăsit televiziunea

Decizia de a părăsi televiziunea a fost influențată în mare parte de dorința Celiei de a fi mai aproape de familia sa. Înainte de a deveni mamă, ea s-a căsătorit în 2002 cu Laurențiu Ionete, un coleg de breaslă, iar cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă la Palatul Snagov. După nașterea fiicei lor, Celia s-a dedicat în totalitate rolului de mamă, având parte de sprijinul necondiționat al soțului ei și al mamei sale.

Într-un interviu acordat revistei Viva! în 2007, Celia a vorbit despre bucuriile și provocările maternității: „Citeam din toate revistele de specialitate, întrebam, ascultam, plângeam, mă rugam cu lacrimi. Mama a fost cea care mi-a arătat cum trebuie să o spăl, să o schimb, să o masez, să o adorm. Laurențiu mă ajută enorm de mult în tot ceea ce fac. Mă încurajează, mă asigură că totul este perfect, că mă descurc foarte bine".

Cum arată viața Celiei Petricu astăzi

Deși nu a mai apărut pe micile ecrane, Celia Petricu a rămas în memoria telespectatorilor datorită carierei sale de succes din televiziune. În 2013, ea a fost surprinsă ultima dată de paparazzi într-un club din București, alături de soțul ei. La acea vreme, mulți au observat că fostul star TV părea neschimbat, păstrându-și aceeași frumusețe care a consacrat-o.

Astăzi, Celia trăiește o viață discretă, departe de agitația televiziunii, concentrându-se pe activitățile sale profesionale și pe viața de familie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net