Ce s-a ales de Cristiana Bota, „vocea de la Teleenciclopedia”, la 77 de ani. Cu ce se ocupă acum crainica favorită a lui Nicolae Ceaușescu

Cristiana Bota, cunoscută drept „vocea de la Teleenciclopedia”, este una dintre prezentatoarele TV care au făcut istorie la Televiziunea Română dinainte de Revoluție. În ciuda faptului că românii nu o mai văd de ani buni pe micile ecrane, a rămas aceeași femeie șarmantă și cochetă. Pe 26 martie, a împlinit frumoasa vârstă de 77 de ani. Cu ce se ocupă acum și cum arată crainica favorită a lui Nicolae Ceaușescu?

Cum arată azi Cristiana Bota, celebra crainică TVR din Epoca de Aur / foto: arhiva Click!
Cum arată azi Cristiana Bota, celebra crainică TVR din Epoca de Aur / foto: arhiva Click!

Cristiana Bota, una dintre cele mai frumoase crainice TVR de dinainte de Revoluție, și-a păstrat șarmul și la frumoasa vârstă de 77 de ani. Cunoscută ca fiind „vocea de la Teleenciclopedia”, crainica preferată a lui Nicolae Ceaușescu, deși fosta primă doamnă nu o plăcea la fel de mult, este o femeie împlinită și nici nu ai zice că a ajuns în pragul vârstei de 77 de ani, dat fiind faptul că este extrem de tonică, iar timpul a fost blând cu chipul ei. Cum arată și cu ce se ocupă acum Cristiana Bota?

În plan personal, celebra crainică TVR are doi băieți, Tudor și Rareș, care au urmat o carieră în televiziune, și este o bunică fericită și mândră, care își adoră cele două nepoate: Sofia Maria și Antonia Cristiana, apropiate ca vârstă, la fel ca băieții săi.

„Am două nepoate minunate. Sofia Maria, de 13 ani, și Antonia Cristiana, de 12 ani, pe care le iubesc la nebunie. Sunt frumoase, deștepte, sensibile, învață bine, fac sport, cânta la pian, călăresc, învață limbi străine. Încă se mai joacă și au în permanență în mâna un telefon, spre disperarea mea și a părinților.

Cum arată și cu ce se ocupă Cristiana Bota, la 77 de ani

Buni Cristiana se mai joacă împreună cu ele de-a baba oarba și v-ați-a ascunselea. Mai facem lecții împreună și descoperă că nu sunt proastă deloc (râde). O  fac cu bucuria femeii care și-a dorit copii și care consideră că e un mare dar de la Dumnezeu că a apucat se fie și bunică.  Și mai cred că și ele mă iubesc”, a declarat ea, pentru unica.ro.

Deși și-a iubit meseria, după Revoluție, Cristiana Bota s-a retras de pe micile ecrane și a devenit o prezență foarte discretă în spațiul public. Ce face acum îndrăgita crainică? A mărturisit că are grijă de ea, își ocupă timpul liber cu multe activități și a evitat operațiile estetice.

„Fac ceva care să mă țină în formă și să nu mă vadă nepoatele ca pe o mămăiță îmbătrânită. Merg aproape zilnic la aquagym, continui să mă machiez și să mă parfumez. Mă duc la spectacole, la concerte, la teatru, în excursii. Îmi place să citesc, mă uit la televizor și butonez pe mai multe canale ca să barfesc. Mă întâlnesc cu prietenele prefăcându-mă că încă mai sunt tinerică. Și să știi că visul meu nespus și neîndeplinit a fost să joc într-un film, dar nici un regizor nu a văzut în mine un talent. Poate într-o altă viață.

Nu sunt împotriva operațiilor estetice, a frumuseții sculptate de doctor, dar sunt împotriva celor care le egalizeaza, le fac la fel. Sunt copii ale unui personaj păpușă. Eu nu am nevoie de intervenții de acest gen. Poate că e prea târziu, poate că mă gândesc mai mult la sănătate decât la frumusețe, poate că sunt cu un pas în urma trendului”, a mai adăugat Cristiana Bota.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net