Ce s-a ales de îndrăgitul Mihai Tatulici. Ce face acum și de ce nu a mai apărut la TV

Ultima actualizare:

Ce s-a întâmplat cu Mihai Tatulici, jurnalistul iubit de milioane de români, și care este situația lui actuală? Era urmărit cu drag de români, seară de seară, dar a ales să se retragă de pe micul ecran. Iată ce face acum și de ce nu mai apare la televizor.

Ce face acum îndrăgitul Mihai Tatulici
Ce face acum îndrăgitul Mihai Tatulici

Mihai Tatulici, cu o carieră de aproape 50 de ani în televiziune, a hotărât să se retragă în 2013. Deși a primit numeroase oferte pentru a reveni în lumea televiziunii, el a rămas fidel deciziei luate acum zece ani.

După retragerea de pe TV, celebrul jurnalist nu a stat cu mâinile în sân. Primul său proiect a fost scrierea cărții "Singur între două veacuri". Ulterior, s-a reinventat, urmând cursuri pentru a deveni manager de proiect. Astfel, Mihai Tatulici are acum abilitatea de a coordona proiecte ce implică fonduri europene.

„M-am retras definitiv. În 2013, când am ieșit la pensie, am ieșit și de sub lumina reflectoarelor după exact 48 de ani de jurnalism.

Norocul meu s-a numit faptul că am fost membru al Uniunii Cineaştilor şi cu ajutorul statutului lor am mai primit ceva bani în plus la pensie, că în baza majorărilor anuale ale bietei pensii nu ajungeam prea departe”, spunea Mihai Tatulici, pentru impact.ro.

Jurnalistul a discutat și despre pensia pe care o primește în prezent. Mulțumită calității sale de membru al Uniunii Cineaștilor, Tatulici beneficiază lunar de o pensie în valoare de 2.370 de lei.

Vedeta din România care a vorbit despre retragrea lui Tatulici

Îndrăgita Marina Almășan a explicat, în urmă cu ceva timp, că Tatulici nu a fost niciodată omul care să stea în umbră. Totuși, aceasta a amintit că fostul prezentator TV ar fi declarat că „timpul lui a trecut” și că nu mai este „relevant” pentru societatea românească.

„Din păcate, acum am observat o oarecare retragere a lui în cochilia sa. Nu știu exact pe seama cărui fapt s-o pun, pentru că Mihai nu a fost niciodată omul care să stea în umbră.

L-am surprins, însă, într-un interviu recent, spunând lucruri grave, de genul (citez din memorie): Spectacolul bătrâneții nu e deloc telegenic… Timpul meu a trecut…Eu nu mai sunt relevant pentru societatea românească…’. M-a traversat un frison.(…)

Mihai e încăpățânat, e de neadus pe micul ecran’, dacă el nu vrea. Sper din toată inima să fie o stare temporară,”, a povestit Marina Almășan, conform Playtech.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net