Ce s-a ales de Sebastian din Huși, concurentul care n-a lipsit din niciun sezon „Românii au Talent". I s-a schimbat viața radical!

Ultima actualizare:

Românii au Talent", emisiunea apreciată de publicul din întreaga țară, a fost martorul unor numeroase momente memorabile și concurenți extraordinari. Printre aceștia se numără și Sebastian din Huși, un concurent care a devenit cunoscut și îndrăgit de-a lungul mai multor sezoane ale show-ului de la Pro TV. Cu carisma sa, Sebastian a reușit să rămână în mintea telespectatorilor.

Sebastian din Huși. / Foto: Pro TV.
Sebastian din Huși. / Foto: Pro TV.

După aparițiile sale pe micul ecran, Sebastian din Huși și-a găsit și el dragostea vieții sale. Da, ați auzit bine! Sebastian, concurentul des întâlnit pe scenă în fiecare sezon, s-a îndrăgostit și s-a căsătorit. Desigur, această veste a stârnit curiozitatea fanilor săi fideli, iar detaliile acestei povești vă sunt dezvăluite în continuare.

Sebastian din Huși, un nume familiar la Românii au Talent

Numele real al lui Sebastian din Huși este Sebastian Ciobanu, iar el este unul dintre concurenții de la „Românii au Talent" care a rămas în memoria publicului și ale juriului cu fiecare apariție. Participând aproape în fiecare sezon al emisiunii, Sebastian a devenit rapid un personaj „de-al casei”. Jurații erau obișnuiți să îl vadă pe scenă, iar publicul aștepta mereu cu interes următorul său număr.

Cu toate acestea, ce s-a întâmplat cu Sebastian după toate recitalurile și aparițiile sale? Ei bine, după atâtea apariții, inima lui a fost „furată” de o femeie specială, iar cei doi și-au unit destinele într-o căsătorie frumoasă.

Un final fericit pentru Sebastian din Huși

Pe rețelele de socializare, un videoclip emoționant a devenit viral. În acest clip, Sebastian din Huși apare la brațul unei femei îmbrăcate într-o splendidă rochie de mireasă. Imaginile au stârnit reacții amuzante și pline de bucurie din partea internauților, mulți dintre aceștia fiind surprinși și bucuroși pentru Sebastian.

Chiar dacă unii utilizatori s-au amuzat, cunoscătorii celor doi tineri îndrăgostiți au confirmat că a fost, de fapt, o nuntă reală. Sebastian din Huși și aleasa inimii sale au respectat o tradiție importantă la nunta lor: furatul miresei. Înconjurată de petrecăreți, mireasa, îmbrăcată într-o rochie albă elegantă și lungă până în pământ, a fost dusă în parcul Rodina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net