Ce s-a ales de Nadine, de când se află în Franța. Și-a învățat băiețelul să mediteze!

Nadine (46 ani) se bucură din plin de alegerile  pe care le-a făcut și își trăiește viața din plin. S-a mutat din 2021 în Franța, acolo unde trăiește, învață și studiază intens, atât ea cât și fiul ei și ne ține la curent pe rețelele de socializare cu tot ce face.

Fiind atrasă de scris, Nadine postează aproape zilnic mesaje motivaționale. Zilele trecute, actrița și cântăreața a vorbit despre entitățile spirituale și despre faptul că și-a învățat băiețelul, pe Noah (12 ani) cum să mediteze.

Atât copiii,  cât și noi, oamenii mari, trebuie să învățăm să vorbim cu entitățile spirituale/divine cunoscute în cultura noastră. Nu întâmplător ele există. Ele au abilitatea de a fi alături de noi. Dimensiunea în care ele există le permite să fie alături de fiecare dintre noi, dacă le cerem sprijinul. Iisus este una dintre cele mai prezente entități. Este puternic, ne iubește ca pe ochii din cap și vrea să ne fie alături, însă datorită liberului nostru arbitru nu se bagă peste deciziile noastre, însă dacă îl chemi este prezent”, spune vedeta.

„Eu îi mai chem și pe Buddha și pe Krishna…”

Fiecare dintre noi are alături cea mai tare gașcă divină de suflete. Suflete identice cu ale noastre. Și ei și noi suntem bucăți din același Dumnezeu. Diferența o face faptul că ei, aceste entități divine, când au venit pe lumea asta și-au amintit cine sunt și de unde vin. Noi încă mai negociem, ne mai întrebăm, o mai întoarcem de pe-o parte pe alta”, povestește Nadine, care totodată a mărturisit și faptul că fiului ei îi place să mediteze și  este îndrăgostit de Iisus!

Mi-am învățat copilul să între în meditație în fiecare seară și să comunice cu cine rezonează el cel mai bine. Evident că este îndrăgostit de Iisus (cine n-ar fi). Eu îi mai chem și pe Buddha și pe Krishna și pe câțiva alții cu care am avut niște întâlniri deosebite.

Una dintre cele mai spectaculoase abilități ce i s-au dat omului este aceea de a închide ochii și a se transporta oriunde dorește. Și a doua, abilitatea de a se întâlni cu frații și surorile sale dintr-o altă dimensiune. Adică da, închizi ochii, te gândești la Iisus și el este acolo! 

Cu asemenea abilități pare că de ce am mai avea nevoie…

Și mincinosul poate face asta. Și hoțul. Și urâtul. Și frumosul. Și cel rău. Și cel bun. Și cel sărac. Și cel bogat. Atât timp cât Crede.

Dacă nu poți pune degetul pe hartă și să știi de unde ești, nu vei ajunge la ai tăi. De aceea trebuie să crezi.

Și de final: Nu mergem căciuliți la frații noștri din alte sfere. Suntem cu toțîi egali în fața lui Dumnezeu. Cere-le ajutorul așa cum ai cere unor frați mai mari care au mai multă experiență. Îți vor da ajutorul cu multă, multă bucurie”, a împărtășit Nadine cu cei care o urmăresc.

De ce s-a mutat în Franța

Imediat după ce s-a mutat din țară și a ales Franța ca destinație pe care o poate numi acum „acasă”, Nadine a povestit în mediul online despre alegerile sale.

M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul,  fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele, în rest, liniște.

Motivele pentru care ne-am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia întră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transmit asta și familiei mele. Frumusețea viețîi pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot află sau să nu văd ceea ce pot vedea. Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informațîi, mă reduc că om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea…”, a ținut să detalieze Nadine, la momentul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net