Ce s-a ales de Octavian Tudorache, bărbatul pe care Simona Gherghe l-a părăsit înainte de nuntă, pentru o carieră în TV

Octavian Tudorache, primul iubit al Simonei Gherghe, cel cu care trebuie să se căsătorească, are în prezent viața pe care și-o dorește. Cu toate că relația cu vedeta Antenei 1 nu a funcționat, destinul i-a pus în cale o nouă iubire și l-a ajutat să evolueze pe plan profesional. 

Simona Gherghe și fostul logodnic
Simona Gherghe și fostul logodnic

Cunoscuta vedetă de televiziune s-a iubit cu Octavian Tudorache în tinerețe. Cei doi au fost colegi de radio la Iași, apoi s-au mutat în Capitală, după ce vedeta fusese ofertată de Antena 1. El a revenit în satul natal, iar relația lor a luat sfârșit. 

Ce s-a ales de fostul logodnic al Simonei Gherghe 

În timp ce fosta sa iubită și-a clădit o carieră de succes în lumea televiziunii, Octavian Tudorache activează în domeniul online și călătorește în întreaga lume. Și-a refăcut viața alături de Teodora, femeia care i-a devenit soție. 

Octavian Tudorache / foto: Social media
Octavian Tudorache / foto: Social media

Simona Gherghe: „Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama”

În trecut, vedeta TV a discutat despre prima sa relație și cum a ajuns să se despartă de omul cu care trebuia să se căsătorească - Octavian Tudorache. 

„De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă că mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit. Aveam un logodnic care mă ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat”, a dezvăluit prezentatoarea de la Antena 1.

„Am povestit că eram logodită, în momentul în care am primit propunerea să vin la Antena 1 București. Relația nu a mai funcționat, eu eram extrem de stresată de noua mea viață, într-un oraș în care chiar nu știam pe nimeni. Așa a fost să fie. În primii doi ani, am muncit pe brânci, practic nu am avut niciun weekend liber. Munceam să acopăr tot timpul, ca să nu simt singurătatea”, a declarat vedeta pentru Viva!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net