Ce schimbați sunt artiștii de la Iris! Boro și Minculescu, într-un filmuleț haios pe Facebook

Ultima actualizare:

Timpul nu iartă pe nimeni, nici pe nemuritorii rockeri de la Iris. Cristi Minculescu și Boro au albit de tot, iar o fotografie postată pe paginile lor de socializare este dovada vie că pauza din pandemie nu le-a priit deloc.

Cristi Minculescu
Cristi Minculescu

Liderul trupei, Cristi Minculescu, a împlinit 63 de ani pe 9 ianuarie, Boro a împlinit 59 de ani pe 21 ianuarie, iar Valter, 57 de ani, pe 2 noiembrie 2021. Muzica îi ține fericiți și le pornește sângele în vene, așa că următoarea perioadă va fi cea mai bună pentru ei, deoarece agenda lor concertistică este plină. Săptămâna trecută, artiștii de la Iris au avut concerte în Iași, Gura Humorului, Botoșani sau Suceava, iar pe 7 mai vor cânta la Slatina.

Așa arată acum Valter, Minculescu și Boro
Așa arată acum Valter, Minculescu și Boro

Pe pagina de Facebook, Cristi Minculescu își ține fanii la curent cu concertele, dar îi și amuză cu diverse postări haioase. În cea mai recentă, solistul îi provoacă pe internauți să ghicească cine e în spatele unei măști. În cele din urmă, le arată acestora că partenerul lui de glume era nimeni altul decât colegul Boro.

Trupa Iris s-a înființat în 1976, în Bucureşti, iar din ea făceau parte Nuţu Olteanu (chitară, vocal), Emil Lechinţeanu (chitară bas) şi Nelu Dumitrescu (baterie). Cristi Minculescu este cooptat în trupa Iris pe 9 ianuarie 1980, în ziua în care împlinea 21 de ani.

Formaţia a trecut prin numeroase schimbări de componenţă, de-a lungul timpului. În 2017, Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică părăsesc formația, iar în 2020 primesc în instanță dreptul de a folosi și ei numele de Iris.

Cristi Minculescu a suferit un transplant de ficat în 2009

Diagnosticat de medicii din ţară cu o boală hepato-renală ereditară, în luna martie a anului 2009, Cristi Minculescu a fost supus unei operaţii de transplant hepatic, soţia lui, Rodica, fiind cea care i-a donat o parte din ficat.

Ficatul bolnav al lui Cristi cântărea 20 de kilograme. După intervenţie, recuperarea în Spitalul Universitar „Regensburg" din Germania a durat două luni. Costul intervenţiei chirurgicale s-a ridicat la 47.000 de euro şi a fost suportat de Ministerul Sănătăţii, restul cheltuielilor fiind acoperite de familie.

În 2010, solistul a fost iar operat. „Lui Cristi i-a fost deschisă prima operaţie, pentru a vedea dacă totul este în ordine, aşezat aşa cum trebuie", spunea atunci impresarul trupei, Cosmin Nicoară. În toată această perioadă, soţia, dar şi gemenii Mădălina şi Bogdan, copiii vitregi, i-au fost alături artistului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net