La şapte ani de la transplantul de ficat, Cristi Minculescu își pune viața în pericol

Ultima actualizare:

    Cristi Minculescu
Cristi Minculescu

Cristi Minculescu (57 de ani), solistul căruia în 2009 medicii i-au salvat viaţa, s-a rotunjit serios vara aceasta. Dar, nici că-i pasă, chiar dacă tricourile şi cămăşile stau să pocnească pe el.

Colegii din trupa Iris ridică neputincioşi din umeri, căci n-au reuşit să-l convingă pe Cristi să revină la regimul pe care trebuie să-l ţină toată viaţa, după complicata operaţie. 

Solistul Iris a „uitat”  de regimul pe care medicii i-au cerut să-l respecte după transplant și s-a îngrășat cam zece kilograme
Solistul Iris a „uitat” de regimul pe care medicii i-au cerut să-l respecte după transplant și s-a îngrășat cam zece kilograme

”Pur şi simplu nu se poate abţine când vede bunătăţi, inclusiv prăjeli, chiar dacă trebuie să ţină un regim strict. Soţia lui, Rodica, este strictă când vine vorba de meniu, însă cum ea locuieşte în Germania, iar el a stat toată vara prin România, cu concertele, a dat serios iama în mâncare, prin restaurante”, ne-a mărturisit un apropiat de-al artistului.

Nelu Dumitrescu și-a reluat activitatea
Nelu Dumitrescu și-a reluat activitatea

Minculescu e fericit că a scăpat, în sfârşit, şi de bandajul de la mâna dreaptă, la mai bine de un an de la accidentul despre care însă a refuzat categoric să vorbească. La cum au decurs lucrurile, e clar că ghinioanele se ţin scai de artistul care interpretează magistral piese precum ”Floare de iris” şi ”Să nu crezi nimic”. 

Așa arăta la un an de la operație
Așa arăta la un an de la operație

Nu de alta, dar după problemele de sănătate care i-au dat serios bătăi de cap, el a fost la un pas să-şi strice şi căsnicia cu Rodica. Femeia, care acum şapte ani i-a donat o bucată din ficat, a luat foc după ce fotoreporterii Click! l-au surprins pe Minculescu, anul trecut, împreună cu Raluca Mihail, managera Fundaţiei Phoenix, în timp ce se grăbeau să intre în casa lui din Pipera, după un concert susţinut în Berăria H. Trupa Iris, înfiinţată în 1976, a fost greu încercată în ultima vreme, de parcă ar fi urmărită de blesteme.

După transplantul de ficat al lui Cristi, care fusese diagnosticat cu boală polichistică hepato-renală, iată că, la sfârşitul anului trecut, un alt coleg de scenă, toboşarul Nelu Dumitrescu, a ajuns pe masa de operaţie. El a fost înlocuit la tobe, până de curând, de fiul lui, Cristi Dumitrescu, un puşti simpatic foc, talentat şi plin de tatuaje. 

Toboșarul bolnav de cancer, din nou pe scenă

Cristi Minculescu și colegii din trupă au avut mult de muncă vara asta
Cristi Minculescu și colegii din trupă au avut mult de muncă vara asta

Nelu Dumitrescu, toboşarul trupei Iris, care la sfârșitul anului trecut a fost diagnosticat cu cancer, a revenit alături de colegii săi, în concerte, la începutul lunii august: ”Am făcut operația pe 25 octombrie 2015 și sunt încă în perioada de recuperare. În două săptămâni am aflat că am cancer, am început tratamentul și am rezistat la citostatice. A mers bine. Vreau să îi mulțumesc fiului meu, care mi-a ținut locul la tobe, dar și colegilor mei din Iris. Nu am sprâncene, aștept să îmi crească și puțin păr, dar sunt fericit că mă simt bine”, a declarat Nelu. 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png