Ce trucuri folosește o soprană pentru a-și întreține vocea. Iana Novac ni le-a dezvăluit: „Am un secret...” Ce surpriză pregătește pentru public

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Renumita soprană Iana Novac face ce face și mai organizează câte un spectacol așa cum știe și îi place ei.

Astfel,  pe 31 august, la Teatrul de Vară din Herăstrău, Iana invită doritorii de muzică bună la un Concert Extraordinar Pop Opera Classical Night, un concert de Gală unde gazda evenimentului, chiar ea, vă va introduce într-o lume de basm prin fiecare piesă care va spune o poveste pe ritmurile și acordurile celor mai frumoase melodii Pop Opera, arii de operă, canzonete, dar și piese proprii.

Sărbătoarea inimii mele este întâlnirea cu publicul meu drag. Îmi doresc ca acest concert să fie ca o mângâiere pentru fiecare dintre voi, să fie unul special, începând de la repertoriul pe care îl voi pune în scenă, invitații cu adevărat speciali, până la atmosfera unică a unui spectacol susținut afară, în bătaia vântului cald de vară și a cerului înstelat care va încununa frumusețea acelei seri de 31 august. Vă invit și vă aștept să ne bucurăm de Ultima Seară de Vară împreună! Împreună prin Muzică Adevărată!", spune Iana Novac, care se va bucura și de o vacanță la Paris până la concertul său de la sfârșitul lunii august pentru că fiul ei mai mic, Alexandru, va împlini 5 ani și trebuie să îi facă o surpriză de neuitat. Click! a aflat și cum se întreține o soprană adevărată!

Cum se întreține cu adevărat o soprană ca să fie la înălțime? De ce este nevoie, ai vreun truc anume pentru voce și corzile vocale?

Viața unei soprane este exact ca viața unui sportiv de performanță. Antrenamente vocale zilnice cum spun eu, o viață de studiu și pregătire intensă, atât vocală, cât și antrenamente fizice pentru a putea performa și a susține un spectacol de 3 ore unde trebuie să oferi tot ce ai mai bun din tine ca și artist. Cel mai important "truc "este somnul și apă.

Sigur, tehnica vocală este esențială, fără ea niciun truc nu funcționează. Ba da!!!! Uite, am un secret! Mănânc foarte mult ardei iute și corzile sunt mereu încălzite, gata de cântat. 

Orice femeie e frumoasă, dar cum se simte o soprană în adevăratul sens al cuvântului?

Mă simt un artist împlinit, fericit, care cântă un gen de muzică nișat, dar pentru un public atât de larg, eu fiind soprană pop opera mă pot "juca" cu ambele genuri și să le fac suficient de accesibile pentru publicul larg. Viața unei soprane este absolut fascinantă, o viață dedicată muzicii și frumosului. Eu mă simt cea mai frumoasă când îmi am copiii în brațe, atunci sunt cea mai frumoasă și fericită femeie de pe pământ. Nimic pe lumea asta nu mă face mai frumoasă și fericită decât copiii mei.

Ce ai moștenit de la mama ta din punct de vedere estetic și ca truc de frumusețe?

Ce am moștenit de la mămica? Absolut tot! Sunt copia ei fidelă! Am moștenit zâmbetul ei și pofta de viață! Poftă de a răzbate și de a lua de la viață absolut TOT! Ca și truc de frumusețe, nu aș putea spune că am unul anume. Îmi place enorm să am grijă de mine, dar lucruri normale, nimic deosebit. Am grijă însă la ce produse folosesc, mai ales pentru față. 

S-a bucurat Trupa A.S.I.A. de succes pe scena Beach, Please? Voi v-ați reunit dar cântați doar la festivaluri mai mari?

O da!!!! Am cântat cu A.S.I.A la Beach, Please și a fost senzațional! Trupa A.S.I.A și acum după 25 de ani este foarte iubită de public. Surpriza noastră imensă este să vedem în spectacole că avem fani tineri, foarte tineri, care știu cuvintele și cântă cu noi cap-coadă. Într-adevăr, trupa A.S.I.A cântă doar la festivalurile și evenimentele mari. 

Spune-mi, te rog, și despre colaborarea cu Carla Burada! Cum ajuți și susții artiștii talentați, la început de drum?

Mereu am susținut tinerele talente și cred că datoria mea de mentor și artist este să promovez tinerii cu adevărat talentați care merită să fie auziți și văzuți. Cred că România în momentul de față are nevoie de o nouă generație de valori, atât în artă, cât și în alte segmente. Eu voi susține mereu talentul și muzica adevărată! 

Erika, fetița ta, cântă și ea! Care e cel mai bun sfat pe care i l-ai dat până acum?

Erikuța a început de curând orele de canto cu mine. A cântat deja în 2 spectacole la Sala Palatului, tot ce pot să spun este că se descurcă foarte bine pe scenă, iubește muzica, îi place să cânte, studiază pianul, teoria muzicală. Se pregătește să ducă drumul nostru mai departe, dar este foarte multă muncă....

Ce cadou îi faci micuțului Alexandru, de ziua lui? Împlinește curând 5 ani! 

Alexandru face 5 anișori în august și cu ocazia asta vom pleca la Paris, la Disneyland cu ei. Este o tradiție în familie, și Erika la 5 ani a fost de ziua ei tot la Disneyland.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net