Cum se înțelege soprana Iana Novac cu soțul ei după 20 de ani împreună. Mai e loc de al treilea copil?

#Exclusiv Click!

Renumita soprană Iana Novac (40 de ani) are o carieră de succes, o familie frumoasă și o căsnicie fericită alături de soțul ei, Octavian Dobrotă din trupa Distinto, fostul ei profesor de canto din liceu.

Cuplul are împreună doi copii, pe Erika Maria, de 10 ani, și mezinul familiei, un băiețel pe nume Alexandru, în vârstă de 4 ani. Mereu o prezență discretă cu privire la viața ei de familie, Iana Novac ne-a mărturisit cât de bine se înțelege cu soțul ei, Tavi, și cum au rezistat timp de 20 de ani împreună, fiind un cuplu invidiat în showbiz și extrem de sudat. Și dacă nu și-a schimbat până acum nici culoarea părului și a rămas la blondul care a consacrat-o, Iana Novac ne-a mărturisit că a ținut cont și de părerea soțului ei care o place exact așa cum a cunoscut-o.

"În ultimii 20 de ani nu mi-am schimbat culoarea părului fiindcă soțul meu iubit și drag mi-a spus că  așa cum marele brand de mașini nu își schimbă sigla niciodată, nicio femeie nu își schimbă culoarea părului dacă îi stă bine și dacă îi place.  Mie îmi place, soțului îi place! Nu m-aș vedea altfel, tot blondul deschis mă atrage!”, ne-a spus Iana Novac cu privire la acest aspect.

Cât despre căsnicia ei, frumoasa și talentata soprană ne-a mărturisit pentru Click! faptul că este fericită și se completează de minune cu soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă.

Suntem bine, câteodată plouă, câteodată fulgeră, câteodată e soare,că în orice căsnicie. Cel mai important este că suntem fericiți și ne înțelegem și ne respectăm.  Eu cred că viața ne-a ținut împreună și cu lucruri bune și cu mai puțin bune. Am muncit împreună, ne asemănăm”, a mai povestit Iana Novac despre relația ei cu soțul său, Tavi.

Și-ar mai fi dorit un copil

Soprana Iana Novac adoră copiii. Chiar dacă e mamă de doi, vedeta nu exclude posibilitatea de a mai avea poate la un moment dat și un al treilea copil.

"Atât de mult îmi plac copiii, sunt îndrăgostită de ei. Nu am renunțat la ideea unui al treilea copil dar încă nu e momentul.  E mic deocamdată Alexandru și încă mă bucur de el. În momentul de față am o perioadă în care îmi priește, sunt puțin mai liberă și mă reculeg, mă ocup de mine, dar o să înceapă apoi munca intensă și o să mă împart între toate evenimentele și concertele pe care le voi avea în perioada următoare. Îmi place mult ceea ce fac iar scena mă împlinește!”, ne-a mai spus renumita soprană Iana Novac care adoră mult să călătoarească și atunci când merge undeva este o împătimită a bagajelor și nu uită nicioadată nimic acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net